Banditcamp hata veriyor

Denizirmak

Hectopat
Daha fazla  
Banditcamp'e girip free scrapi almaya çalıştığımda 'you failed a Security check. Please disable any ad blockers and browser privacy features and restart your browser' hatasını veriyor. Daily Case'de de aynı hızlı bir şekilde cevap verirseniz teşekkür ederim.

Tarayıcında reklam engelleyici (AdBlock, uBlock vs.) veya gizlilik eklentisi açıksa devre dışı bırakıp sayfayı yenilemeyi dene. Ayrıca VPN veya gizli sekme kullanıyorsan kapat.
Olmazsa tarayıcı önbelleğini temizle ya da farklı bir tarayıcıdan özellikle Chrome girmeyi dene, genelde düzeliyor.

Tarayıcında reklam engelleyici (AdBlock, uBlock vs.) Veya gizlilik eklentisi açıksa devre dışı bırakıp sayfayı yenilemeyi dene. Ayrıca VPN veya gizli sekme kullanıyorsan kapat.
Olmazsa tarayıcı önbelleğini temizle ya da farklı bir tarayıcıdan özellikle Chrome girmeyi dene, genelde düzeliyor.

Reklam engelleyicim kapalı VPN ve gizli sekmedende girmiyorum ayrıca tarayıcıda Opera'da olmayınca Edge'den girdim o da olmadı fakat gizlilik eklentisi ve tarayıcı önbelleği nasıl temizleniyor blimiyorum yardım eder misin?

Tarayıcında reklam engelleyici (AdBlock, uBlock vs.) Veya gizlilik eklentisi açıksa devre dışı bırakıp sayfayı yenilemeyi dene. Ayrıca VPN veya gizli sekme kullanıyorsan kapat.

Sağ olasın hallettim gerek kalmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı