HP marka laptopumda bang and olufsen Audio Control uygulaması vardı laptop üzerinde de logosu var zaten ama uygulamayı şu anda bulamıyorum. Eski sürücüleri yüklüyorum vs ne yaptıysam olmuyor. Uygulamaya ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Sorunu şimdi çözebildim, yabancı bir kaynaktan olan linkle Microsoft Store üzerinden indirdim, başta hizmet çalıştırılmıyor şeklinde uyarı veriyordu VPN ile konumu amerika yaptım giriş yaptım şuanda VPN kapalı olduğu halde hizmet çalışmıyor sorunu vermiyor. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz benzer bir sorunla karşılan arkadaşlar var ise, belirttiğim gibi sadece bir defa vpn kullanmanız gerekecek ilk başlangıçta.
Sorunu şimdi çözebildim, yabancı bir kaynaktan olan linkle Microsoft Store üzerinden indirdim, başta hizmet çalıştırılmıyor şeklinde uyarı veriyordu VPN ile konumu amerika yaptım giriş yaptım şuanda VPN kapalı olduğu halde hizmet çalışmıyor sorunu vermiyor. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz benzer bir sorunla karşılan arkadaşlar var ise, belirttiğim gibi sadece bir defa vpn kullanmanız gerekecek ilk başlangıçta.
B&O Audio Control - Free download and install on Windows | Microsoft Store
B&O Audio Control application provides tuning and control for the HP computer audio experience.
apps.microsoft.com
Son düzenleme: