Bang and Olufsen uygulaması yok

488815

Hectopat
HP marka laptopumda bang and olufsen Audio Control uygulaması vardı laptop üzerinde de logosu var zaten ama uygulamayı şu anda bulamıyorum. Eski sürücüleri yüklüyorum vs ne yaptıysam olmuyor. Uygulamaya ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

Sorunu şimdi çözebildim, yabancı bir kaynaktan olan linkle Microsoft Store üzerinden indirdim, başta hizmet çalıştırılmıyor şeklinde uyarı veriyordu VPN ile konumu amerika yaptım giriş yaptım şuanda VPN kapalı olduğu halde hizmet çalışmıyor sorunu vermiyor. aşağıdaki linkten indirebilirsiniz benzer bir sorunla karşılan arkadaşlar var ise, belirttiğim gibi sadece bir defa vpn kullanmanız gerekecek ilk başlangıçta.

Son düzenleme:
HP marka laptopumda bang and olufsen Audio Control uygulaması vardı laptop üzerinde de logosu var zaten ama uygulamayı şu anda bulamıyorum. Eski sürücüleri yüklüyorum vs ne yaptıysam olmuyor. Uygulamaya ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

Sorunu şimdi çözebildim, yabancı bir kaynaktan olan linkle Microsoft Store üzerinden indirdim, başta hizmet çalıştırılmıyor şeklinde uyarı veriyordu VPN ile konumu Amerika yaptım giriş yaptım şu anda VPN kapalı olduğu halde hizmet çalışmıyor sorunu vermiyor. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz benzer bir sorunla karşılan arkadaşlar var ise, belirttiğim gibi sadece bir defa VPN kullanmanız gerekecek ilk başlangıçta.

VPN'i Windows ayarlarından mı açtın mı açtın acaba? Ben açtığımda yavaşlıkta mağaza bile zor açıldı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı