Banggood Custom clearance in progress ne demek?

Ryuka

Femtopat
Daha fazla  
Banggood'dan aldığım gamepad'i 26 Haziran'da sipariş ettim. Temmuz'un 1'inde Türkiye'ye geldi ama yaklaşık 10 gündür gümrükte bekliyor. Benim gamepad'in akıbetini öğrenmem için ne yapmam gerekiyor? Pahalı bir ürün değildi, yaklaşık 40 dolar civarındaydı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-10-10-26-41-786_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-10-10-26-41-786_com.android.chrome.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 176
Hocam aynı durumdayım, tam olarak 1’inde giriş yaptı benim de banggood’tan kargom Türkiye’ye ve customs clearance kısmında 10 gündür bekliyor, ürün 1000tl’ydi. Ya dönemsel bir durum ya da banggood ile ilgili çünkü daha önce amazon aliexpress vs gibi sitelerden aldığım ürünler gümrükte 48 saat bile beklemedi. Bir yol bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirm

Hocam aynı durumdayım, tam olarak 1'inde giriş yaptı benim de Banggood'tan kargom Türkiye'ye ve customs clearance kısmında 10 gündür bekliyor, ürün 1000TL'ydi. Ya dönemsel bir durum ya da Banggood ile ilgili çünkü daha önce Amazon AliExpress vs gibi sitelerden aldığım ürünler gümrükte 48 saat bile beklemedi. Bir yol bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirm.

Dostum dün bir de mail attı Banggood gecikmenin farkındayız tarzında umarım bir sıkıntı yaşamayız ikimizde.

Hâlâ Gümrük'te acaba neyi bekliyorlar, 1-2 gün maks. sürecek işlem için 6 gündür bekliyorum hadi 2'si tatildi :(. Sizde bir gelişme var mı?

@Chevustasebya @Ryuka hocalarım benimki gece gümrükten çıkmış MNG kargoya da teslim edilmiş, siz de bir bakın belki sizinde aynı olmuştur. Çünkü siz daha uzun beklediniz, ben tatiller hariç 4-5 gün bekliyordum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı