Merhaba. Ben aşağıda gördüğünüz gibi GamaKay MK61 klavyesi ve yanında hediye olarak Lenovo kulaklık aldım. Kulaklık ödeme tamamlandı diyor ama klavye aşağıdaki gibi processingde kaldı. Ne olacak, göndermeyecekler mi? Benim 1116'ya aldığım klavye 1400 kusur şu an, bir daha sipariş veremem. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende 2 Nisanda sipariş verdim fakat çok fazla sipariş olduğundan dolayı sanırım yeniden stok getirmeleri bayağı uzun sürecek gibi duruyor. Mayıs'ın başı ya da 16'sı gibi stoklara gelse Haziran'da elimize ulaşır. Üzücü ama beklemeye değer bir klavye gibi.
Bende 2 Nisanda sipariş verdim fakat çok fazla sipariş olduğundan dolayı sanırım yeniden stok getirmeleri bayağı uzun sürecek gibi duruyor. Mayıs'ın başı ya da 16'sı gibi stoklara gelse Haziran'da elimize ulaşır. Üzücü ama beklemeye değer bir klavye gibi.
18 gün oldu ama bana o bile verilmedi :d. Şimdide bir yandan klavye nasıl modlanır ona bakıyorum eğer ki problemli gelirse vs diye fakat Switch'leri lubelamak şu anlık yapabileceğim bir şey değil stabilizer ve tape mod yapılabilir gibi duruma göre.