Banggood'dan alınan gamepad çalışmıyor

Feyza Gündoğdu

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
banggood.com/tr/8BitDo-Pro-2-Wired-Controller-USB-Gamepad-NS-for-Nintendo-Switch-Vibration-Game-Controller-Joystick-with-3_5mm-Earphone-Port-PC-NS-Game-Accessories-p-1980697.html
Banggood'dan 2 ay önce 8BitDo Pro 2 kol almıştım. Hatta ürünün linki de üstte. Ürün elime ulaştı fakat ürün çalışmıyordu, açmak için sağ alttaki düğmeye bastığımda ışık yanmıyordu. 10 saat şarjda bıraktım fakat yine açılmıyordu kol hiçbir türlü, aralıksız 1 saat uğraştım açmak için, 8BitDo'nun forumlarında konular açtım fakat bir türlü açılmıyordu. Gittim Banggood'dan anlaşmazlık talebi açtım, ortalama 14 gün sonra anlaşmazlık talebime sonuç geldi ve ürünü onlara iade etmem gerektiğini belirttiler. Normalde ürünün sayfasında yazan bilgilere göre ürün hasarlı gelirse parayı iade etmeleri gerek, bunu onlara belirttim fakat dediğime yanıt vermeden tekrardan "ürünü bize iade etmeniz gerekmekte." diyerek iade aşamalarını bana anlatmaya başladı tekrar çalışan. Ve Çin'e gitmesi için ödenmesi gereken kargo ücretini de benim ödemem lazımmış, kargo ücretini söylemediler henüz fakat ucuz değildir diye düşünüyorum. Vergi de iade olmayacakmış, vergi 150 TL çok değil ama hani kargo belki 800-900 TL tutacak. Kısaca arkadaşlar, Banggood'dan alışveriş yapmanızı ben önermiyorum. Müşteri hizmetleri cidden çok kötü.

1719954559644.png

Normalde tazminat ödemeleri lazım ama geri çeviriyorlar isteğimi. Sözünde durmayan bir firma, diyecek bir şey bulamıyorum. THH'ye versem sonuç çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu kontrolcüyü nasıl 10 saat şarjda bıraktınız?
Kablolu ve şarj? Hocam siz ne satın aldığınızdan emin misiniz acaba?
Yani hocam kablolu ürünü kablosuz çalıştırmayı denediğiniz için çalışmıyor olabilir mi :D
Sinirden ürünleri karıştırdım, ürün bu. Kusura bakmayın.

banggood.com/tr/8BitDo-Pro-2-Wireless-bluetooth-Gamepad-with-Hall-Effect-Joystick-Built-in-Six-axis-Sensor-Turbo-Function-for-Nintendo-Switch-PC-Android-Steam-Deck-and-Raspberry-Pi-p-2010454.html?akmClientCountry=TR&cur_warehouse=CN&ID=6326041&rmmds=search

Yok hocam hiçbir şekilde açılmıyor cihaz.

Işık yansa tamam diyeceğim.
Garip ozaman hocam yani bilemedim. THH'den çözülür mü işiniz onuda bilmiyorum.

Keşke öncesinden bize sorsaydınız.

Sağ alttaki düğme yazmışsınız ama ürün manuelinde start tuşu ile açılır diyor ? Yanlış tuşa basmış olmayasınız.

Garip ozaman hocam yani bilemedim. THH'den çözülür mü işiniz onuda bilmiyorum.

Keşke öncesinden bize sorsaydınız.

Sağ alttaki düğme yazmışsınız ama ürün manuelinde start tuşu ile açılır diyor ? Yanlış tuşa basmış olmayasınız.
Her tuşu denedim hocam, normalde sağ alttaki tuşta ışık yanması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı