Banka önerisi

Okan Er

Hectopat
Daha fazla  
Konu açmak istemiyordum fakat ikinci bir banka hesabım olsun istiyorum. Üçü arasında kaldım. Karar veremedim garanti hesabım var aslında bana yetiyor ama kampanyalar gördüm bazı bankaların karar veremedim. Sizce hangisi? Bana yakın olarak iş bank ve ziraat yakın Akbank biraz uzak.

İş bankası aç. Ekstra yoksa enpara açmanı öneririm.(havale eft bedava)

Katılmıyorum belki o bankanın kartı bozuldu, direkt online işlemlerden paranı öbür banka hesabına transfer edersin. Bu devirde en az iki banka kartın olması lazım.

enpara, akbankta da güzel kampanyalar var ama biraz değişik bi banka.

2 veya 3 gayet yeterlidir zaten.

Enpara, Akbank'ta da güzel kampanyalar var ama biraz değişik bir banka.

Annemde var mobil uygulmasi hoş ama ATM'lerde sorun var diye duydum kampanyada güzel Enpara gördüm ama ATM yok onun bilmiyorum garip geldi Enpara bana.

Enpara bayağı kullanışlı, para transferlerinde komisyon asla çekmiyor. Kampanyalarla ben zerre ilgilenmem siz ilgileniyorsanız başka.

Banka hesabı yakınlığa göre açılmaz, uzaktan müşteri olabiliyorsunuz zaten. Ziraat ve garanti en çok kampanya veren bankalar.

Biliyorum tabii ki hocam ATM'si yakında o bakımdan dedim işim olur acil islerde falan o bakımdan söyledim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…