Banka önerisi

Konu açmak istemiyordum fakat ikinci bir banka hesabım olsun istiyorum. Üçü arasında kaldım. Karar veremedim garanti hesabım var aslında bana yetiyor ama kampanyalar gördüm bazı bankaların karar veremedim. Sizce hangisi? Bana yakın olarak iş bank ve ziraat yakın Akbank biraz uzak.

Enpara ya da İş Bankası.

Kapitalist sistemin aleti olmuşsun bir banka hesabı daha açarak bunu devam ettirme 1 banka hesabı kesinlikle yeterli fazla bile. O gördüğün kampanyalar tamamen manipülasyon yani sana tavsiyem hiçbirinde hesap açma zaten var sonuç olarak bir banka hesabın. İyi günler hocam

1 banka hesabı niye fazla olsun ki? Para transferi, EFT ya da havale işlemleri için mecburen banka hesabı gerekiyor. Zaten 10-15 yıl sonra nakit para bile kullanılmayacak.

Biliyorum tabii ki hocam ATM'si yakında o bakımdan dedim işim olur acil islerde falan o bakımdan söyledim onu.
Yani ATM'den yapılan her şey telefondan da yapılabildiği için bir sorun olmaz bence. Para çekmek gerekirse ATM'ler çok fazla para vermiyor zaten. En kötü yakında ATM'si olan bankanın hesabına atar öyle çekersiniz.

Enpara'ya da İş Bankası.

1 banka hesabı niye fazla olsun ki? Para transferi, EFT'ya da havale işlemleri için mecburen banka hesabı gerekiyor. Zaten 10-15 yıl sonra nakit para bile kullanılmayacak.

İş Bankası o kadar güzel mi kredi falan vermiyor limit düşük diyorlar Maximum Genç kampanyalari iyi gibi.

Ama en son bilgiler çalındı diye duydum kampanyalari cok güzel ama güvenemedim pek.

İnternetten baktığımda bilgilerin çalınmasıyla ilgili doğru bir kaynak bulamadım. Onun dışında babam Akbank kullanıyor uzun süredir hiçbir sıkıntı yaşamadı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı