Banka tarafından abonelik iptali yapılabilir mi?

SucukluMenemen

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamlar, inşallah doğru başlık altında açmışımdır konuyu. Soruma gelecek olursak ben geçen ay bir siteden 1 aylık sanarak abonelik aldım ama site bu ay da benden habersiz yenilemiş. Site üzerinde saatlerce aramama rağmen herhangi bir abonelik iptal seçeneği yok. Acaba banka müşteri hizmetlerini arayarak benim kartımdan sitenin para kesmesini engelleyebilir miyim? İade falan istemiyorum sadece bundan sonra kesmese yeter. Ya da tek çözüm kayıp talebinde mi bulunmak? Şimdiden teşekkürler.
 
Kartı online işlemlere kapatarak işlem yapılması engellenebilir veya harcama itirazı yaparak servis sağlayıcının abonelik iptal seçeneği sunmaması ve sizin de hizmeti kullanmamanız nedeniyle itiraz edebilirsin. Ancak her sistemde abonelik iptali vardır, muhtemelen biraz araştırmak gerekiyordur.

Bu tip işlemleri sanal kredi kartıyla yapıp limitini 0 tutarak ödeme zamanları limit açmak en mantıklı yöntemlerden birisi oluyor genelde.
 
Bankadan bunu istesen bile abone olduğun site bir sonraki ay aboneliği yenilerken bankana istek gönderirse ve limit olursa onu otomatik keser. O yüzden eğer sanal kartla yaptıysanız sanal kartı iptal edin. Asıl kartınızla yaptıysanız şubeye gidip kartınızı iptal ettirin ve anında kart, express kart gibi isimsiz yeni bir kredi kartı isteyin.
 
Kartım sanal kart vs. değil hatta ne yazık ki burs kartım. Peki kayıp talebinde bulunup aynı hesap numaralı fakat kart bilgileri farklı bir kart çıkartsam bu sorundan kurulur muyum? Bankaya mail attım eğer geri dönüş olmazsa son çare kaybettim diyerek yeni kart ile sorunu çözeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı