Banlanan Discord hesabının Nitro üyeliği nasıl iptal edilir?

Ber2.j

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Ben bundan 3 ay önce Nitro almıştım hesabım yaklaşık 3 hafta önce ban yedi ve Nitro aboneliğim hala duruyor. 5-6 kere ticket attım Discord'a düzgün bir dönüş alamadım. Hesap devre dışı bırakıldı, kart ablamın kartına bağlı ne yapmalıyım? Nasıl iptal edebilirim? Yarın ödemeyi yenileyecek iade alabilir miyim?

Öncelikle selamlar. Ben bundan 3 ay önce Nitro almıştım hesabım yaklaşık 3 hafta önce ban yedi ve Nitro aboneliğim hala duruyor. 5-6 kere ticket attım Discord'a düzgün bir dönüş alamadım. Hesap devre dışı bırakıldı, kart ablamın kartına bağlı ne yapmalıyım? Nasıl iptal edebilirim? Yarın ödemeyi yenileyecek iade alabilir miyim?

Hesabın devre dışı olduysa zaten otomatik Nitro üyeliğinin iptal olması gerekiyor.

Discord iptal eder banlanma mailinde yazması lazım iptal edilecek diye.

Gözükmesi normal hocam. Zamanında 3 aylık Nitro almıştım. Nitro üyeliğini iptal ettirdim para çekmesin diye. 3 ay mis gibi kullandım.

Bundan bir önceki hesabımda ban yemişti fakat onda profil resmim ve adım da gitmişti bu hesabımda böyle bir şey yaşamadım biraz telaşlıyım doğrusu.

Bundan bir önceki hesabımda ban yemişti fakat onda profil resmim ve adım da gitmişti bu hesabımda böyle bir şey yaşamadım biraz telaşlıyım doğrusu.
Discord üzerinde hesabınızı silerseniz, hesabınız 14 gün boyunca dondurulur ve 15. gün silinir. Biraz bekleyin yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı