Banlanmış Origin hesabının bağlantısını Steam'den koparma

BCatto

Hectopat
Apex Legends oynarken Origin'den tamamen banlandım. Her şeyi denedim ama banı açmadılar. Hiçbir oyuna giremiyorum. Bu yüzden yeni hesap açtım fakat eski hesabım bağlı olduğu için bu yeni hesabı Steam ve amazon hesabımla bağlayamıyorum. Origin ayarlarında hesabım banlı olduğu için bağlantılı hesaplar bölümüne giremiyorum. Eski hesabın Steam ve amazonla olan bağlantısını nasıl koparabilirim?

Son düzenleme:
Haksız sebepten banlayacaklarını düşünmüyorum. Ama haksız sebepten banlandığını düşünüyorsan EA'ın canlı desteğine yazıp şansını dene.

IP değiştir ama Hardware ID ban ise Windows'u bırak.
diğer origin hesabıyla oyun oynayabiliyorum onda sıkıntı yok ama oyunları (apex) steam hesabımdan oynamak istiyorum, her seferinde origine girmek istemiyorum. O yüzden eski hesap bağlantısını koparmam lazım. Bu Ip değiştirme dediğiniz olay tam nasıl yapılıyor. Son çare eski hesabımı sileceğim

Haksız sebepten banlayacaklarını düşünmüyorum. Ama haksız sebepten banlandığını düşünüyorsan EA'ın canlı desteğine yazıp şansını dene.
yazdığım tek kelime "engelli" anlamına gelen bir kelime yüzünden banlandım. Yıllardır pc kullanıyorum, origin hesbımı 7 yıl önce açmışım adamlar tek küfürden dolayı originden permaladılar ve açmıyorlar asla

Son düzenleme:
diğer origin hesabıyla oyun oynayabiliyorum onda sıkıntı yok ama oyunları (apex) steam hesabımdan oynamak istiyorum, her seferinde origine girmek istemiyorum. O yüzden eski hesap bağlantısını koparmam lazım. Bu Ip değiştirme dediğiniz olay tam nasıl yapılıyor. Son çare eski hesabımı sileceğim

yazdığım tek kelime "engelli" anlamına gelen bir kelime yüzünden banlandım. Yıllardır pc kullanıyorum, origin hesbımı 7 yıl önce açmışım adamlar tek küfürden dolayı originden permaladılar ve açmıyorlar asla
Wifi adaptör varsa onla bağlan ve wifi reset şeyi gelir ya da sürekli modemi resetle. Eğer modemde bir sürü IP varsa iyi.

Hocam anlamıyorum, sadece eski origin hesabımın bağlı olduğu diğer steam, amazon vb gibi hesaplarla linkini koparmak istiyorum. Bu dediğiniz ne işe yarayacak ?

Son düzenleme:
Ufak bir küfürden dolayı hesabın gitmesi yazık olmuş. Çözümü yok malesef. Origin'e istediğiniz kadar destek bildirimi açın gönderin hiçbir şekilde yanıt alamazsınız.

bende bazen küfr ediyorum 1 tek küfr yüzünden banlamazlar süresiz hemde , süreli banlarlar başka bişey yapmışsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı