Çözüldü Bannelord'da krallık nasıl kurlur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Asil batanya genci ve adını hatırlamıyorum ama gelişince vlandiya en iyi süvari oluyordu. Bunlarla 30 kişilik ordu dizdim ama kuzaitlere çok uzak o yüzden kuzaitlilere katılmak istemiyorum. Vlandiyaya savaş açsam falan üstesinden gelebilir miyim ya da buradan toplayabildiğim kadar asker toplayıp kuzaitlilere katılıp askerleri kuzaitten mi almaya başlayayım?

İleri oyun için ne yapabilirim onun için sordum sonuçta nam önemli asker limiti için hangisi mantıklı?
Liderlik skillini geliştirmen gerek tam hatırlamıyorum "Vekil" olması lazım. Ordu moralini yüksek tutman gerek bir de yiyecek çeşitliliğiyle.

Çözüm
Liderlik skillini geliştirmen gerek tam hatırlamıyorum "Vekil" olması lazım. Ordu moralini yüksek tutman gerek bir de yiyecek çeşitliliğiyle.
Sağolun kuzaitlilere katılıp ordan asker almak daha mı mantıklı şimdi 30 vlandiya 26 batanya okçusu alsam sonra limit arttıkça askerler ölünce eksikleri kuzaitten alsam?

Sağolun kuzaitlilere katılıp ordan asker almak daha mı mantıklı şimdi 30 vlandiya 26 batanya okçusu alsam sonra limit arttıkça askerler ölünce eksikleri kuzaitten alsam?
Kurmak istediğin orduya bağlı okçuda en iyisi Batanya'dır. Ben genelde imparatorluk lejyoneri+ batanya fidan şampiyonundan oluştururum orduyu. Fakat bodoslama giriyorsan Kuzait atlı okçusundan oluşan bir ordu da kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı