TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Ağustos 2025 #1 Banner yapıyorum fakat ne telefona ne bilgisayara uyuyor. Hepsinde ayrı gözüküyor (bunun normal olduğunu biliyorum) fakat ben telefon, tablet, PC, TV hepsinde aynı gözükmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Banner yapıyorum fakat ne telefona ne bilgisayara uyuyor. Hepsinde ayrı gözüküyor (bunun normal olduğunu biliyorum) fakat ben telefon, tablet, PC, TV hepsinde aynı gözükmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.925 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 Bilmiyorum aşırı küçültmeyi dene belki ama oda olmaz muhtemelen sonuçta hepsinde aynı gözükmesi imkansız gibi bişey. Artı 0 Eksi
Bilmiyorum aşırı küçültmeyi dene belki ama oda olmaz muhtemelen sonuçta hepsinde aynı gözükmesi imkansız gibi bişey.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 30 Ağustos 2025 #3 2048 X 1152 boyutlarında yapman gerekiyor. İnternetten template indirip üzerinde oynayabilirsin. Artı 0 Eksi