Çözüldü Bannerlord arayüz problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ÇeleRkez

Kilopat
Öncelikle selamlar. Konuya gelecek olursak, Bannerlord'u ilk çıktığı zaman almıştım ve optimizasyon sorunu nedeniyle silmiştim güncellenince düzelir diye iade etmedim.
Sonra bir çok şeyin düzeldiğini duyup yeniden indirdim bugün. Benim sorunum savaşlardaki FPS droplardı. O sorun düzelmiş yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum bu sefer de arayüz sorunu başladı ve daha sinir bozucu bir sorun. Map ekranında klan, karakter, görev nereye tıklarsam tıklayayım bir 5 saniye bekliyor açılması için. İlk aldığımda böyle bir şey yoktu. Gerçekten çok sinir bozucu bir duruma geldi ve bende tekrardan bıraktım oyunu. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sistem:
Windows 10.
RAM: 16 Corsair 3000MHz.
CPU: Ryzen 3100.
GPU: RX 580 8 GB Aorus STRIX.
PSU: FSP 700W.

Çözüm
Öncelikle selamlar. Konuya gelecek olursak, Bannerlord'u ilk çıktığı zaman almıştım ve optimizasyon sorunu nedeniyle silmiştim güncellenince düzelir diye iade etmedim.
Sonra birçok şeyin düzeldiğini duyup yeniden indirdim bugün. Benim sorunum savaşlardaki FPS droplardı. O sorun düzelmiş yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum bu sefer de arayüz sorunu başladı ve daha sinir bozucu bir sorun. Map ekranında klan, karakter, görev nereye tıklarsam tıklayayım bir 5 saniye bekliyor açılması için. İlk aldığımda böyle bir şey yoktu. Gerçekten çok sinir bozucu bir duruma geldi ve bende tekrardan bıraktım oyunu. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sistem:
Windows 10.

Normal bir şeydir. Bende de oluyor.
Sonra birçok şeyin düzeldiğini duyup yeniden indirdim bugün. Benim sorunum savaşlardaki FPS droplardı. O sorun düzelmiş yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum bu sefer de arayüz sorunu başladı ve daha sinir bozucu bir sorun. Map ekranında klan, karakter, görev nereye tıklarsam tıklayayım bir 5 saniye bekliyor açılması için. İlk aldığımda böyle bir şey yoktu. Gerçekten çok sinir bozucu bir duruma geldi ve bende tekrardan bıraktım oyunu. Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sistem:
Windows 10.

Normal bir şeydir. Bende de oluyor.

Çözüm
Ben ilk çıktığında sistem kaldıracak mı diye korsan olarak indirmiştim ama şehirlere girerken atıyordu. Öyle bir bug sizde de oldu mu yoksa sistem yetersizliğinden dolayı mı? Çünkü oynayabilirsem almayı düşünüyordum oyunu.

Ben ilk çıktığında sistem kaldıracak mı diye korsan olarak indirmiştim ama şehirlere girerken atıyordu. Öyle bir bug sizde de oldu mu yoksa sistem yetersizliğinden dolayı mı? Çünkü oynayabilirsem almayı düşünüyordum oyunu.

Bende crashların büyük birçoğunluğu geçti hatta son güncellemeden sonra bir 70 80 saat oynamışımdır bir sorun görmedim. Arayüz Bekletmesinden başka :/
Normal birşeydir. Bende de oluyor.

Teşekkürler. Bir süre sonra alışıyor insan zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı