Mount and Blade Bannerlord Crash Problemi

İşletim sistemi
Windows 10

dogukanavci0

Hectopat
Bugün oyunu satın aldım. Birkaç mod kurduktan sonra da oynamaya başladım. Ancak oyunu oynarken bu hataları alıyorum ve oyun kapanıyor. Modlarla alakalı bir durum olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• mb.png
    mb.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 452
  • mb2.png
    mb2.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 422
Mod sürümleri oyun sürümünüzü desteklemiyorsa bu hata çıkıyor diye biliyorum. Teker teker deneyerek hangi modun sorun çıkarttığını bulup o modun oyun sürmünüze uygun olan versiyonunu indirmeniz gerekli. Her mod oyunun son sürümüne çabuk güncellenmiyor.

Antivirüs programın etkiliyor olabilir. Kapatıp girmeyi dene.

Ayrıca bir başka yöntem olarak aşağıdaki launcher dosyasını kurun ve bu launcher dosyasını kullanarak oyunu başlatın.

Mod sürümleri oyun sürümünüzü desteklemiyorsa bu hata çıkıyor diye biliyorum. Teker teker deneyerek hangi modun sorun çıkarttığını bulup o modun oyun sürmünüze uygun olan versiyonunu indirmeniz gerekli. Her mod oyunun son sürümüne çabuk güncellenmiyor.

Antivirüs programın etkiliyor olabilir. Kapatıp girmeyi dene.

Ayrıca bir başka yöntem olarak aşağıdaki launcher dosyasını kurun ve bu launcher dosyasını kullanarak oyunu başlatın.
Hocam kullanıyorum. Bu launcheri indirip içindekileri oyun klasörüne mi atmam gerekiyor ? Yoksa mod kurar gibi vortexden mi kurmalıyım ?

İndirdikten sonra sıkıştırılmış dosyanın içerisindeki "bin" klasörünün içindekileri oyunun kurulu olduğu "bin" klasörünün içine "Modules" klasörünün içindekileri oyunun kurulu olduğu "Modules" klasörünün içine atın.
Daha sonra oyunu Mount & Blade II Bannerlord\bin\Win64_Shipping_Client dizinindeki "TaleWorlds.MountAndBlade.Launcher" uygulama ile başlatın.
Zaten launcher eskisinden farklı görünecektir. Örneğin "Sort by Mods" gibi bir tuş gelecektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı