Bannerlord atölye mantığı

Şehrin bağlı olduğu köyler ne üretiyor ise, mesela odun. Bağlı olduğun şehre ahşap atölyesi kur ve o şehirden bir de kervan ata. Zaten köylüler bağlı olduğu şehre ham madde getiriyor, kervan ile az da olsa yükselir transfer.

Köy-atölye-kervan mantığı ile kar edebilirsin. Kafana göre atölye açma. Şehre bağlı köylerin üretimini incele.

3 yıl önceki konuyu hortlatıyorum ama ben tahıl üretilen yere bira atolyesi kurdum gelir 0 anlamadım bu işi

3 yıl önceki konuyu hortlatıyorum ama ben tahıl üretilen yere bira atolyesi kurdum gelir 0 anlamadım bu işi
Bende koyun üreten 3 köylü yere yün atölyesi açtım ama koca bir sıfır kazanıyorum.
Öyle dandik yapmışlar ki oyunu sırf biraz kale alayım savaşayım diye oynuyorum. 9nda da para yok ki ordu kuralım :)

Çok şey yaparız sanıyordum ne yazık ki bir şey yapılmıyor. Mesela Civilization oyununda ki gibi en azından para karşılığında bir şeyler alırım diyordum. Kale, şehir, adam. Ama ya benim sosyallik becerilerimin yüksek olmadığından ya da oyunda yok yapılmıyor. Şu anda 5 milyona yaklaştı para ama harcayacak yer yok. Oyun bir noktadan sonra yapabileceklerin konusunda tıkanıyor. Karakterim savaş üzerine kurulu bir karakter keşke sosyallik üzerine kursaydım. Zengin bir eşkiya olduk anca.

Ticareti bitirirsen 'her şeyin bedeli var' özelliği sayesinde şehir satın alabiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı