Bannerlord cirit satarak 120k elde etmek

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben para kazanma yolu arıyordum birisi cirit yapıp satmamı söyledi ben bir krallıktaydım ve krallık kimseyle savaşta değil, para kazanamıyordum sadece haydut avlayarak onların eşyasını satıp demircilik kasmaya çalışıyordum ama mod buldum ve tüm her şeyin kilidini açtım çok mutsuzum büyük bir hile gibi. Tüm her şeyi açan bir mod değil de yardım eden bir mod var mı hemencecik 120k kasmak çok kolay oluyor

Bannerlord Tweaks vardı hala güncel mi bilmiyorum. Demircilikle ilgili düzenlemeler yapılabiliyordu. Erittiğin silahların parçalarının açılması vs.

Bence oyundaki ekonomiyi etkileyen, demirciliği kolaylaştıran ya da kurduğunuz işletmelerin kazançlarını etkileyen hiç bir mod kurulmamalı. Çünkü oyun zevkini gerçekten düşürüyor. Tamam demircilik kasmak zor ama o zorluklarla ürettiğiniz bir kılıcı meydanlarda savurmak çok güzel oluyor, emek var bu kılıçta bre gafil deyip kelle almak, hmmm leziz! :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı