emirrmertt
Attopat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1vCPbvIdkCTBk8hpfABiMOjpCnwSzfN38/view?usp=sharing
- RAM
- 8 GB
Merhaba,
Bannerlord oyununu yükledim, arkadaşımla aynı siteden indirdik ve neredeyse aynı bilgisayar özelliklerine sahibiz. Hatta benim PC'min ekran kartı biraz daha iyi. Ancak oyuna giriş yapıyorum, yükleme ekranında bir süre bekledikten sonra mavi ekran alıyorum ve "Driver Power State Failure" hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan ve çözüm önerebilecek birisine ihtiyacım var. Denediğim yöntemleri ve minidump dosyalarını aşağıda paylaşıyorum. Bu hata ile ilgili forumda diğer konulara tek tek baktım yazılanları uyguladım ama sorunum devam ediyor.
Denediğim çözümler:
Minidump dosyaları
Bannerlord oyununu yükledim, arkadaşımla aynı siteden indirdik ve neredeyse aynı bilgisayar özelliklerine sahibiz. Hatta benim PC'min ekran kartı biraz daha iyi. Ancak oyuna giriş yapıyorum, yükleme ekranında bir süre bekledikten sonra mavi ekran alıyorum ve "Driver Power State Failure" hatası veriyor. Bu konuda bilgisi olan ve çözüm önerebilecek birisine ihtiyacım var. Denediğim yöntemleri ve minidump dosyalarını aşağıda paylaşıyorum. Bu hata ile ilgili forumda diğer konulara tek tek baktım yazılanları uyguladım ama sorunum devam ediyor.
Denediğim çözümler:
- Ekran kartı sürücülerini DDU ile tamamen kaldırıp, eski ve yeni sürümleri tek tek kurdum, fakat sorun çözülmedi.
- Windows Update'i kontrol ettim, herhangi bir güncelleme bulunmadı.
- Bilgisayarımı Windows'un orijinal sitesinden indirip formatladım, ama yine düzelmedi.
- Asus X550JX Laptop
- 8 GB Ram
- İ7 4720HQ CPU @ 2.60 GHZ
- GeForce GTX 950M
Minidump dosyaları
Son düzenleme: