Bannerlord harmony mod hata veriyor

Hesoyam9966

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-r1012nt RTX4070 i7 14700hx
Bannerlorda mod indirmek istiyorum fakat harmony modu sürekli .dll hatası veriyor ve oyun hiç açılmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam aynısı benim de başıma geliyordu, gerekli modları kurduktan sonra oyunun kurulu olduğu yerde bin\Win64_Shipping_Client\ dizinine git ve Bannerlord.BLSE.Launcher.exe var oyunu bununla çalıştır, o zaman giriyor. Harmony, ButterLib, UIEXTENDEREX, Mod Configuration gibi Gerekli modları kurduğunu farzediyorum, onları kurmadan çalışmıyor.

En kötü ihtimal Vortex diye bir program var, onunla kurup dene yukarıda söylediklerim olmazsa.

Evet hocam diğer modları kurdum teşekkür ederim yardımınız işin deneyeceğim.

Evet hocam diğer modları kurdum teşekkür ederim yardımınız işin deneyeceğim.
Hocam yapamadıysan yarın kurulum videosu atacağım link atarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala kuramadıysan.

Son düzenleme:
Hocam yapamadıysan yarın kurulum videosu atacağım link atarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala kuramadıysan.

Teşekkürler hocam yardımın için kurabildim sonunda. Türkçe bir kaynak olması çok iyi olmuş ama elinize sağlık.

Teşekkürler hocam yardımın için kurabildim sonunda. Türkçe bir kaynak olması çok iyi olmuş ama elinize sağlık.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) Yorum atarsan çok sevinirim, iyi oyunlar.

Hocam videoda gösterdiğimden farklı birşey yaptın mı?
Videoyu uygulayan bazı arkadaşlar yapamadıklarını belirtiyorlar da.

Son düzenleme:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) Yorum atarsan çok sevinirim, iyi oyunlar.

Hocam videoda gösterdiğimden farklı bir şey yaptın mı?
Videoyu uygulayan bazı arkadaşlar yapamadıklarını belirtiyorlar da.

@wehrmachtt söyledikleri ile yaptım ben videodaki de aynısı zaten ve oldu

Birçok kişiden olmuyor diye yorum aldım o yüzden sormak istedim teşekkürler. Launcherdan girmeye çalıştıklarında tepki vermiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı