Don't want your hard-earned achievements to be locked because you are using mods? This mod can fix that. This is a 'mod' that blocks Bannerlord blocking you to get achievements because you use mods. A
Don't want your hard-earned achievements to be locked because you are using mods? This mod can fix that. This is a 'mod' that blocks Bannerlord blocking you to get achievements because you use mods. A
@QhyaK alttaki modu nexus launcher üzerinden kurun hocam. Sitede nasıl yapılacağı anlatılıyor ama yapamazsanız Monchug diye bir kanal var. Orada detaylıca anlatıyor. Steam’deki moda güncelleme gerekiyormuş.
@QhyaK alttaki modu nexus Launcher üzerinden kurun hocam. Sitede nasıl yapılacağı anlatılıyor ama yapamazsanız monchug diye bir kanal var. Orada detaylıca anlatıyor. Steam'deki moda güncelleme gerekiyormuş.
@QhyaK hocam ben yanlış hatırlamışım ya da bulamadım. Sanırsam Monchug bir tane videonun içinde anlatıyordu nexus üzerinden mod kurmayı. Ben bu videoyu kaydetmişim Youtube’da.
Monchug’un mod öneri videolarını da izleyebilirsiniz bu arada. Çok güzel modlar var.