Bannerlord ''mod configuration'' aktif edildiğinde crash veriyor

Mikoshi

Kilopat
Diğer modlar için gerekli olan mod configuration menüyü uzun saatler uğraşmama rağmen crash olmadan başlatmayı başaramadım. Mesela mod configuration için gerekli olan 3 mod ile açtığımda sorunsuz açılıyor ancak ne zaman configuration'u aktif etsem "failed to load assembly" şeklinde bir hata verip kapanıyor. Modların sıralamasını da açıklama kısmındakine göre sıraladım ona rağmen bu şekilde bir hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. 2 gündür uğraş uğraş bütün keyfim kaçtı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm modlar güncel mi? Ayrıca istediğin modun son dosyalarına baktığımda güncellemeyle birlikte crash sorunu çözüldü yazıyor. Sadece bu da yetmiyormuş, oyunun versiyonu da e1.4.3/e1.5.0/e1.5.1/e1.5.2/e1.5.3/e1.5.4 olması lazımmış. Oyunun orijinal mi?

Tüm modlar güncel mi? Ayrıca istediğin modun son dosyalarına baktığımda güncellemeyle birlikte crash sorunu çözüldü yazıyor. Sadece bu da yetmiyormuş, oyunun versiyonu da e1.4.3/e1.5.0/e1.5.1/e1.5.2/e1.5.3/e1.5.4 olması lazımmış. Oyunun orijinal mi?

Oyunum orijinal ve tüm modlar açıklamalarındaki gibi en az 3 farklı şekilde denenerek yüklendi. Ayrıca mod sıralamaları da önerildiği gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlara baktım da çoğu kişi crash yediğini söylemiş. Kurulu modu silip 2 Kasımdaki son mod versiyonu yerine 17 Hazirandaki 2. mod versiyonunu yükler misin?

qwe.PNG

Yorumlara baktım da çoğu kişi crash yediğini söylemiş. Kurulu modu silip 2 Kasımdaki son mod versiyonu yerine 17 Hazirandaki 2. mod versiyonunu yükler misin?

Eki Görüntüle 736286
Tek başına kurduğumda sorun olmuyor ancak harmony gibi diğer modlarla beraber yüklediğimde girişte menüye giremeden crash vermeye devam ediyor

1605377125405.png
Bu şekilde sıraladım ve dediğiniz her şeyi yaptım şuan crash vermeden menüye girebiliyorum. Sefer başlatmayı deneyeceğim
1605377125405.png
Bu şekilde sıraladım ve dediğiniz her şeyi yaptım şuan crash vermeden menüye girebiliyorum. Sefer başlatmayı deneyeceğim
Şehirlerin arayüzünü açtığım an crash yiyorum şimdi de gerçekten çok ilginç ya Skyrim modlamak bile daha kolaydı yapılabilecek bir şey kalmadıysa modsuz oynayacağım sanırım tam sürüme çıktığında bakarız artık

Son düzenleme:
Allah Allah çok garip gerçekten. Maalesef başka çözüm sunamayacağım. Dediğin gibi yeni sürüm bekle.
Hocam bayağı geç oldu ama aynı sorunu ben de yaşadım ve çözmeyi başardım. Hangi modda yaşıyorsan bu sorunu o modun klasörüne girmen lazım.

Mount & Blade II Bannerlord\Modules klasöründe. Bende tüm modlar hata vermişti bunun sebebi de Windows'un .dll dosyalarını otomatik olarak engellemesiymiş.

Hangi mod dosyası hata veriyorsa onun içine girip orada bulunan bütün .dll'lere sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra engellemeyi kaldır seçeneğini tikleyip tamama basmamız gerekiyor.

Örneğin;
Mount & Blade II Bannerlord\Modules\ControlYourAlliesAfterDeath\bin\Win64_Shipping_Client

Control Your Allies After Death modundaki ve diğer modlardaki .dll'ler bin\Win64_Shipping_Client klasörünün içinde bulunuyor.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 737836 Bu şekilde sıraladım ve dediğiniz her şeyi yaptım şuan crash vermeden menüye girebiliyorum. Sefer başlatmayı deneyeceğim

Şehirlerin arayüzünü açtığım an crash yiyorum şimdi de gerçekten çok ilginç ya Skyrim modlamak bile daha kolaydı yapılabilecek bir şey kalmadıysa modsuz oynayacağım sanırım tam sürüme çıktığında bakarız artık
Hocam mod launcher nasıl açıyorsunuz oyunun launcher üzerinde bulunan Mods ile ne fark var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı