simple31245 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Tek sorun harmony modunda değil her türlü mod da denedim. Her girdiğimde aynı hata. 4 gündür uğraşıyorum. Bıktım artık. Allah rızası için yardım edin.
Tek sorun harmony modunda değil her türlü mod da denedim. Her girdiğimde aynı hata. 4 gündür uğraşıyorum. Bıktım artık. Allah rızası için yardım edin.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 9 Yer İstanbul 29 Ekim 2024 #2 simple31245 dedi: Tek sorun harmony modunda değil her türlü mod da denedim. Her girdiğimde aynı hata. 4 gündür uğraşıyorum. Bıktım artık. Allah rızası için yardım edin. Eki Görüntüle 2339022 Genişletmek için tıkla... Hocam hataya göre ya modun belirli bir kısmını indiremiyor. Yada indirdiğiniz modun belirli bir kısmını içeri aktaramıyor. Artı 0 Eksi
simple31245 dedi: Tek sorun harmony modunda değil her türlü mod da denedim. Her girdiğimde aynı hata. 4 gündür uğraşıyorum. Bıktım artık. Allah rızası için yardım edin. Eki Görüntüle 2339022 Genişletmek için tıkla... Hocam hataya göre ya modun belirli bir kısmını indiremiyor. Yada indirdiğiniz modun belirli bir kısmını içeri aktaramıyor.