A ardaünay Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Bannerlord'a mod kurdum. Bütün engelleme hatalarını tek tek düzelttim. Bu sefer de oyuna girmiyor. Açılış ekranında atıyor.
Bannerlord'a mod kurdum. Bütün engelleme hatalarını tek tek düzelttim. Bu sefer de oyuna girmiyor. Açılış ekranında atıyor.
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Oyun sürekli güncelleniyor sürümün ile uyumlu olmayabilir bazı modlar. Artı 0 Eksi
KS KS A ardaünay Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 BlueAim dedi: Oyun sürekli güncelleniyor sürümün ile uyumlu olmayabilir bazı modlar. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel şimdi oyuna girebliyorum ama şehrie girerken veya arenaya girerken hata alıyorum oyundan atıyor. Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Oyun sürekli güncelleniyor sürümün ile uyumlu olmayabilir bazı modlar. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel şimdi oyuna girebliyorum ama şehrie girerken veya arenaya girerken hata alıyorum oyundan atıyor.