Bannerlord Monchug her kaleyi kendisine alıyor

Kemânkeş-

Megapat
Katılım
28 Mart 2016
Mesajlar
5.715
Makaleler
5
Çözümler
33
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Geçenlerde açtığım iki konuda sinirlenip oyunu bıraktığımı söylemiştim. Gerçekten de bıraktım lakin bu bırakma maceram 2 saat falan sürdü. Her neyse konu bu değil. Konumuza gelecek olursak, bu egoist Monchug sizde de her fethedilen kaleyi kendisine alıyor mu? Gidiyorum zoraki 700 kişilik şehri indiriyorum, babasının tahtına çöreklenip kağanlık taslayan bu herif her fethedilen yeri kendine alıyor. Sadece bana da değil, her lorda yapıyor. Bu sefer krallığımı yıkmasınlar diye kuzaitlere geçtim orada da böyle muamele alıyoruz işe bakın. Sizde de böyle mi?
 
Son düzenleme:
Bi krallığa katılmadan önce tüm kral soyunu yok et hocam. Aksi taktirde bu viking abilerde de böyle, araplarda da. Kendi krallığını kur ya da bunu yap.
Her şeyi de, kendi krallığın deme. Kalradya'yı ele geçirmeme son 6 kale varken Kuzaitler savaşta öldürdü beni.
Monchug ağamla aranı düzgün tutmaya bak bana yapmıyor ağam sağolsun. 😄
3 şehir ve sayısız kale fethettim egoist herif hepsini kendisine aldı. İlişkiler iyi olsun diye kızıyla evlendim, ilişkimiz +53 az önce baktım.
 
Kanka monchug çok fazla egoist aldığım bütün kaleleri kendine verdi bende kendi krallığımı kurdum ve monchug dahil bütün khuzait lordlarını idam ettim.
 
Kanka monchug çok fazla egoist aldığım bütün kaleleri kendine verdi bende kendi krallığımı kurdum ve monchug dahil bütün khuzait lordlarını idam ettim.
Ben de aynı yoldayım. Başka bir kaydımda ben ve kardeşim öldük yerime 19 yaşındaki küçük kardeşim geçti. Onunla tüm Kuzaitleri indiriyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı