Bannerlord mu Squad mı?

• Konuyu başlatan reycim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 194
Bütçe
15 $ falan
1000 saatten fazla oynama sürem var ama Bannerlord alma.
Oyun 20 saatten sonra sadece tekrara giriyor mod yükleyeyim dersen bütün modlar son güncellemeden sonra crash veriyor. Ben Orta Çağ meraklısı olduğum için oynadım ama *** gibi oyun.

Oyunda role play yapamıyorsanız tabii ki sarmaz. Bu dediğim, iki oyun içinde geçerlidir. Sizi yönlendiren bir şey yok. Oyun sizin hayal gücünüze ve motivasyonunuza göre şekillenir. Size oraya git, buraya git diye yönlendiren oyunlar gibi değildir. Zaten tekrara bağlayacak, sende bunu kendi stratejilerin ile çeşitlendirmeye çalışacaksın, bu tarz oyunların tekrara bağlaması doğal bir şeydir, sonuçta bir sandbox oyun. Sıkıldığın zaman oyunu bitirebilirsin. Sonra canın çeker tekrar dönersin. Sonuçta bu oyunların şu an çok fazla alternatifi yok.

Hocam role play imkansız gibi bir şey. Bütün düşmanlar bütün karakterler hep aynı tepkiyi veriyorlar dolayısıyla keyif de kalmıyor.

Squad nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama hiç oynamadım ama bence Bannerlord'un göz yaşına bakılmaz direkt kütüphaneya atılır hala biraz zaman geçsin başlayacağım diyorum kendime.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı