Bannerlord parti hızı

Sanırım çok fazla binekden kaynaklıyormuş atların bir kısmını Zula'ya attım hızım biraz arttı
Galiba oyunu mantıklı hala getirmeye başlamışlar eskiden böyle bir şey yoktu
Ama mantıklı olanıda bu 300 400 tane yük beygirini kontrol etmek kolay olmamalı @Morgan

Sanırım çok fazla binekden kaynaklıyormuş atların bir kısmını Zula'ya attım hızım biraz arttı.
Galiba oyunu mantıklı hala getirmeye başlamışlar eskiden böyle bir şey yoktu.
Ama mantıklı olanıda bu 300 400 tane yük beygirini kontrol etmek kolay olmamalı @Morgan

Hocam isyan olayı geldi diyorlar o nasıl?

Hocam isyan olayı geldi diyorlar o nasıl?

Şehirin bağlılığı ve güvenliği azalınca şehir isyan ediyor mesela benim elimdeki şehir lageta.
Lageta asileri diye bir klan oluşuyor. Ve ait olduğu eski krallığa savaş açıyor otomatik olarak isyan ettiği için.
Benim sahip olduğum şu anki şehir, isyancılardan aldım.
Bu arada isyancılardan şehir almak ait olduğu eski krallıkla aranda herhangi bir sorun oluşturmuyor.
Hızlı davranırsan şehri kaparsın bedava şehir ondan sonrası bağlılık güvenlik yükseltme basit işler.

Şehirin bağlılığı ve güvenliği azalınca şehir isyan ediyor mesela benim elimdeki şehir lageta.
Lageta asileri diye bir klan oluşuyor. Ve ait olduğu eski krallığa savaş açıyor otomatik olarak isyan ettiği için.
Benim sahip olduğum şu anki şehir, isyancılardan aldım.
Bu arada isyancılardan şehir almak ait olduğu eski krallıkla aranda herhangi bir sorun oluşturmuyor.
Hızlı davranırsan şehri kaparsın bedava şehir ondan sonrası bağlılık güvenlik yükseltme basit işler.

Çok teşekkür ederim merak ediyordum.

Çok teşekkür ederim merak ediyordum.

Oyun bayağı oynanabilir oluyor git gide, yama notlarını adam akıllı okumadığın için galiba bu konuyu açmak zorunda kaldım yani bug falan yokmuş.
Şöyle bir şey deneyin oyunu kaydedin tüm atlarınızı satın, bakın bir hızın durumuna. Belki bir bug vardır.
evet fazla atdan kaynaklanıyormuş teşşekür ederim

Oyun bayağı oynanabilir oluyor git gide, yama notlarını adam akıllı okumadığın için galiba bu konuyu açmak zorunda kaldım yani bug falan yokmuş.

Bende her Update geldiğinde okuyorum notları tonla şey eklenip düzeliyor resmi olarak çıkış yaptığında tekrardan girmek istiyorum bende.

Bende her Update geldiğinde okuyorum notları tonla şey eklenip düzeliyor resmi olarak çıkış yaptığında tekrardan girmek istiyorum bende.

En mantıklısı öyle çünkü mod yapımcılarında canı çıkmış olmaliki ortada güzel modlar yok en son sürüme çıkarsa bir sürü güzel modlar görebilriiz. Ben dayanamadım tekrar başladım önceden 100 saat oynamıştım.

En mantıklısı öyle çünkü mod yapımcılarında canı çıkmış olmaliki ortada güzel modlar yok en son sürüme çıkarsa bir sürü güzel modlar görebilriiz. Ben dayanamadım tekrar başladım önceden 100 saat oynamıştım.

Gergin görünümlü adam hala var değil mi o yoksa oynamam.

Hocam Steam üzerinden oynuyorsan 1.5.7 betasına katıl. Çocuk eğitimi var 1.5.7 de. Ben Epic'ten aldığım için katılamıyorum malesef. Bir de 1.5.6 ile gelen şehir ve kalelere yoldaşı bırakıp ilişki kasmayı çözebildin mi?(Bıraktığın kişinin cazibesine göre)

Hocam Steam üzerinden oynuyorsan 1.5.7 betasına katıl. Çocuk eğitimi var 1.5.7 de. Ben Epic'ten aldığım için katılamıyorum maalesef. Bir de 1.5.6 ile gelen şehir ve kalelere yoldaşı bırakıp ilişki kasmayı çözebildin mi?(bıraktığın kişinin cazibesine göre)

1.5.6 yamasına daha yeni başladım henüz o dediklerini deneyemedim sadece kente uygun vali bırakıyorum o +1 veriyor refaha.
Gergin görünümlü adam hala var değil mi o yoksa oynamam.
sanırım o yok artık :D ama güzelleşiyor oyun 1.5.7 ye çoçuk eğitimi bile geliyormuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı