Bannerlord Save açılmıyor

Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 1 ay aradan sonra ilk defa oyuna gireceketim ama girmeden önce yüklü olan modların güncellemesi var mı? Diye bakayım dedim ve olanları indirdim oyunu açtım normal bir şekilde savemi yüklemek için Save'yi seçip oyunu yükle tuşuna bastım ama hiçbir şey olmadı diğer tüm Save'lerde denedim ama yine bir şey değişmedi tıklıyorum ve hiçbir şey olmuyor. Oyun dosyalarını doğruladım yine değişmedi. Modların eski dosyalarını yükleyip oyunu açmaya çalıştığımda normal olarak crash veriyor, o Save'ye çok emek verdim gitmesini istemiyorum yapabileceğim başka bir şey varsa söyler misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben girdim sonra bana "Oyun modülleri farklı." gibisinden bir uyarı verdi yine gir dedim oyunun grafikleri sapıttı, değişik hatalar oluşmaya başladı o yüzden save silip tekrardan başladım oyuna, sanırsam güncellemeler yapıldıkça savelere bir şey oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı