Bannerlord ülkeye lord çekilmiyor

MEhmet929

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar ben Bannerlord oynuyorum krallığımı kurdum namım bayağı yüksek kaleler falan da aldım ama lord çekemiyorum kimse gelmiyor yardım.
 
Lordları bireysel olarak çekemiyorsun klan olarak kendine çekebiliyorsun, klan liderleriyle görüşmen lazım. Onlar da aynı şeyi derse o klanla ilişkini yükseltmeye çalış. İlişki yükseltmek için ben savaştan sonra kimseyi esir almıyorum serbest bırakıyorum. Genelde mülkü olan klanlar ilişkin yüksek olsa bile ikna olmuyor.
 
Öncelikle lord çekebilmen için paran olması lazım. Paran olmazsa ikna etme aşamasına bile geçemezsin. Para yaptıktan sonra iki şey dikkat etmelisin; birincisi lordla arandaki ilişki yüksek olmalı, ikincisi krallığına lord çekerken hiçbir toprağı olmayanları bulmaya çalış. Toprağı olan lordları paran ve ilişkin olsa dair çekmek zor.
 
Çok para gidecek hocam. Önce paranı kas. Ticareti kasıp takasta şehir alıp verme perkini açmanı öneririm. İşin biraz kolaylaşır. Bir defa ikna edemediğin kişiyle yeniden konuşamıyorsun. O yüzden ya sık sık save alacaksın ya kabul etmesi muhtemel kişilerle görüşeceksin.
 

Geri
Yukarı