Bannerlord unutuldu mu?

Oyunda mod yok mu?
Var ancak oyundaki üniteleri, oyun haritasını, oyundaki eşyaları vs. tamamen etkileyen bir mod yok. Örneğin Cihat ve Haçlılar modu gibi. Şu an olan modlar bazı eşyaları düzeltiyor örneğin ancak benim bahsettiğim tamamen oyunu başka bir oyun yapacak derecede.

Bir zamanlar Bannerlord için meme yapılıyordu.
Çok hype vardı çıkınca gereken etkiyi gösteremeyince fosladı.

Dosya Ekleri

• hqdefault.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 151
Oyun güzel olmasına güzel, ama bence unutulmasının sebebi şu. 8 yıl boyunca sürekli beklenti yükselttiler, aha geliyor aha geliyor dedikçe oyuncuların gözünde daha büyük bir Bannerlord oyunu görmek istedi. Çıkartınca o beklentiyi karşılamadı, üstelik üzerine erken erişimlede çıkarınca daha da oynanma düştü. Ben alacak olsam yine alırım oynanmayacak oyun değil gayet iyi bir oyun ama demek ki konuşulacak kadar iyi değilmiş. İnşallah mod falan yaparlar warbanddaki gibi

Unutuldu ama Mount and Blade oyunlarının yapısı genellikle oyuncuyu bi 100 saat oynatacak şekilde. Daha sonra sıkmaya başlıyor. Ama garip bi şekilde ben tüm MB oyunlarını bir yıl aradan sonra tekrar baya gömülerek bi 100 saat daha oynuyorum. Umuyorum ki erken erişimden biran once çıkar ve bi süre sonra millet tekrar oynamaya başlar.

Erken erişimde oynadım oyunu diyalogların çok zayıf oluşu biraz üzdü beni ve çeşitli hatalar oyunun deneyiminde kötü etki bıraktı fakat erken erişimden çıktığında Kalradya'yı bir kez daha fethedeceğim.

950 gün Warband oynayan biri olarak erken erişimden çıkmadan hiçbir şey olmaz o oyundan bana göre hikayesi diyalogları bakımından bir Warband etmez.

Oyunu çıktığı ilk hafta aldım ve toplam 143 saat oynadım. İlk başta çok sevdim ama bir süre sonra oyun döngüye girince ben de oynamayı bıraktım. Erken erişimden çıkıp tam sürüme geçince tekrar oynamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…