Oyunu çıktığı ilk hafta aldım ve toplam 143 saat oynadım. İlk başta çok sevdim ama bir süre sonra oyun döngüye girince ben de oynamayı bıraktım. Erken erişimden çıkıp tam sürüme geçince tekrar oynamayı düşünüyorum.
Bannerlord unutulmadı bence. Sadece kemik olmayan ve oynayıp geçen tayfa oynamayı bıraktı. Bu oyun Cyberpunk'tan daha fazla hype hakediyordu ve her manada ondan bir tık öndeydi ama Türkiye ve Dünya abartma timi sağolsun, oyunu bitirdiler.
Bannerlord unutulmadı bence. Sadece kemik olmayan ve oynayıp geçen tayfa oynamayı bıraktı. Bu oyun Cyberpunk'tan daha fazla hype hakediyordu ve her manada ondan bir tık öndeydi ama Türkiye ve Dünya abartma timi sağolsun, oyunu bitirdiler.
Haklısın. Fakat oyunun çıkması 8 yıl sürdü. Abartılması normal değil mi? İnsanlar normal olarak beklenti artıyor beklenti artıncada abartma gereksinimi duyuyorlar. Haklısın fakat beklenti artınca oluyor öyle şeyler.
Ben M&B oyunlarında bir şeyi anlayamıyorum, konuşulmuyor ama uzun süreçte hiç de unutulmuyor. Beş altı sene sonra bu oyun Warband gibi efsane nitelendirilir.
Ben bu warband tayfanın asla bannerlorddan vaz geçmeyeceğini düşünüyorum. Erken erişim bitince tekrar gündeme gelir, oynanma sayısı artar. 8 yıl beklenmiş oyun bu kadar kolay harcanmaz.
Sürekli, lordların yakalanıp tekrar kaçması ardından tekrar bana saldırmaları tekrar yakalanıp tekrar kaçmaları ve tekrar bana saldırmaları. Bir süre sonra rakip lordları kendime çekmekte imkansız oluyordu (çok fazla talepleri vardı). Yakalanan lordları infaz etsem bu sefer diğerleri ile olan ilişkim azalıyordu.