Bannerlord ve zamanla gerileyen grafikleri

Oyunun grafikleri zamanla çökmüş, sizce yeni güncellemelerle eski haline çevirirler mi?

Oyunun eski muhteşem grafikleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunumuzun çöken grafikleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun 2017de ki gameplay videolarına bakıyorum birde şimdi elimde olan oyuna bakıyorum gerçekten farklı. Oyunun optimizasyonu çok kötü olduğu için yapmışlardır. Oyunbu zamana yetişmedi zaten 1 ay önce oyunun çıkması gerekiyordu yine ertelediler 2021'in sonuna artık bir 2024'te oyunun sorunları bitmiş,çıkmış versiyonunu görebileceğimize inanıyorum.

Son düzenleme:
Optimizasyonu berbattı büyük bir savaşa girdiğimde fena olmayan bir pc ile 5 fps falan alıyordum büyük ihtimal o yüzden yapmışlar ancak oyunun tam sürümü çıkmadan bişey demek mantıklı olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı