Bannerlord vs. RDR2

witlaus

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2020
Mesajlar
661
Çözümler
1
Yer
Bursa
RAM
16
Ekran kartı
RX 580
İşlemci
R5 2600
Yaz indirimlerinde Max 150TL bütçem ile iki oyun arasında kaldım. İkisi de çok sevdiğim tarzda oyunlar birisi Orta Çağ ve Muharabe tarzında çok iyi diğeri de açık dünya ve görev olarak. Fakat RDR 2'nin fotoğraflarına baktığımda işleyiş ve oynanış olarak ağır, sıkıcıymiş gibi görüyorum ancak bu kadar tavsiye edildiğinden dolayı da emin olamıyorum. Bannerlord sanki daha heyecanlı gibi. Bir de bu iki oyundan alınacak FPS değeri ne kadar farklı olur, birini akıcı oynayabilecekken diğer kasabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu iki oyunda çok arada kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 hikayesini anlayarak oynarsan alternatif bir gerçeklikteymişsin gibi hissettiriyor adeta o karakterlere bürünüyorsun. Oyundaki npcler ile girebileceğin çok fazla etkileşim oluyor. Oyunu bitirince etkisinde kalıyor çoğu oyuncu ben de dahil. Bannerlord diğer taraftan oyun süresi çok daha uzun sürekli baştan başlanıp farklı yollar tercih edilebilecek uzun soluklı güzel bir oyun. Yani tercih yine sana ait. Ben ikisinide aldım.
 
Red Dead Redemption 2 oyununu sevmesem bile Bannerlord tavsiye etmezdim. Hızlıca bayıyor bence.

TaleWords ekibi oyunu kökten elden geçirmeli. Savaşlar, diplomasi, oynanış, para, ilişki her şey ya her şey oyun o kadar eksik ki dayanamıyorum.
 

Geri
Yukarı