Bannerlord'da kolay para nasıl kazanılabilir?

Psycho0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler.

Evet daha önce sorulmuş ama hazır Epic indirimi varken ve gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşta bu oyunu almışken tekrar hortlatmak istedim.
Bannerlord'a yeni başladım, klan seviyem 2 oldu ama para sıkıntısı çekiyorum. Nasıl kolay ve hızlı para kasabilirim?

Şimdiden teşekkürler ve herkese iyi haftalar.

Ayrıca oyunla ilgili tavsiyelere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet daha önce sorulmuş ama hazır Epic indirimi varken ve gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşta bu oyunu almışken tekrar hortlatmak istedim.
Bannerlord'a yeni başladım, klan seviyem 2 oldu ama para sıkıntısı çekiyorum. Nasıl kolay ve hızlı para kasabilirim?

2022 yılında en iyi yöntem demircilikti ama nerf yedimi bilmiyorum. Basit olarak ise turnuvalara katılarak düşen eşyaları iyi paraya satarsın.

Rehber videosu izleyin Youtube'da.

Ben sürekli haydut kesip eşyalarını satıyordum. Sürekli karşına 10-20 kişilik gruplar çıktığını düşünürsek güzel gelir kaynağı. Biraz vakit alıyor ama hem karakterini geliştirirsin hem elin boş çıkmazsın. Ama tabi bir ülkeye saldırıp köylülerini ve köylerini yağmalamak daha hazır lokma. Ben sadece yoktan yere düşman edinmek istemiyorum o kadar.

Ben sürekli haydut kesip eşyalarını satıyordum. Sürekli karşına 10-20 kişilik gruplar çıktığını düşünürsek güzel gelir kaynağı. Biraz vakit alıyor ama hem karakterini geliştirirsin hem elin boş çıkmazsın. Ama tabi bir ülkeye saldırıp köylülerini ve köylerini yağmalamak daha hazır lokma. Ben sadece yoktan yere düşman edinmek istemiyorum o kadar.
Ben batanyaya katıldım malum onlarda hiç savaş bitmiyor şuan savaşarak kervan yağmalayarakta güzel para kasılabiliyomuş iki kuşatmaya katıldım zaten iki kaleyi de verdiler biraz daha toparladım ekonomiyi ama evet dediğin gibi ilk başlarda haydutlarda güzel gelir oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı