Bannerlord'da krallık kurmak mantıklı mı?

Qnsy

Hectopat
Bannerlord oynarken artık krallık kurmak istiyorum. 1.6m küsur param var. Şehirlerim var asker kapasitem 296'ya ulaştı. Yeterince güçlü olmama rağmen krallık kurmayı denediğimde çok fazla krallık savaş açtı. Aynı anda baş edemiyorum. Paralı asker tuttum yanıma. Bazı lordlar çektim. Ama yine de çok zor. En sonda krallık kurmadan önceki saveme döndüm. Sizce ne yapmalıyım? Kralın ölmesini beklemeli miyim? Yoksa daha rahat krallık kurmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord oynarken artık krallık kurmak istiyorum. 1.6m küsur param var. Şehirlerim var asker kapasitem 296'ya ulaştı. Yeterince güçlü olmama rağmen krallık kurmayı denediğimde çok fazla krallık savaş açtı. Aynı anda baş edemiyorum. Paralı asker tuttum yanıma. Bazı lordlar çektim. Ama yine de çok zor. En sonda krallık kurmadan önceki saveme döndüm. Sizce ne yapmalıyım? Kralın ölmesini beklemeli miyim? Yoksa daha rahat krallık kurmanın bir yolu var mı?

Var olan kral için çalış ölsün yerine geç: )

Oyunu bırakma nedenim şu krallık diplomasisiydi ya. Aynı anda 3 krallıkla kalan 100 askerimle dayanmaya çalışıyordum. Krallık kurmadan önce ikna yeteneğini iyice geliştirmen gerekiyor (oyunda farklı bir ismi vardı galiba). Farklı krallık lordlarıyla muhabbet kurup ilişkini geliştir. Krallığını kurunca da hemen barış için tazminat ödeyip o lordları yeminlerinden et. Ne kadar lord o kadar asker demek. Başka da yolu yok bildiğim.

Warband oynuyorum. Bence save al ve batana kadar kurmaya çalış.

Kendi krallığındaki lordlarla aranı iyi tut. İsyanı başlatıp krallığını kurunca ejderha sancağını argasoz ya da istianaya giderek kullan. Ben böyle yaptığımda savaş açan olmadı. Şu an kuzaiti tamamen aldım. Batıdan doğuya doğru kalradyayı tek tek alıyorum. Kuzait lordlarını da tarafıma çekmiştim takılıyoruz beraber.

Not: Lord konusunda sorun yaşıyorsan yoldaşlarını lord yapabilirsin. 20k dinar ve 500 nüfus istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı