Bannerlord'da RP sunucuları halen var mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Bannerlord RP sunucuları vardı ama sonra ne oldu bilmiyorum bittiler. Onlara nereden ulaşabilirim?

Vlandia halen duruyor olması lazım. Discord sunucularından ulaşabilrsin.

Vlandia halen duruyor olması lazım. Discord sunucularından ulaşabilrsin.
Discord sunucularını nasıl bulabilirim? Aktif mi? Yani akşam saatleri veya haftasonları.

Discord sunucularını nasıl bulabilirim? Aktif mi? Yani akşam saatleri veya hafta sonları.
Vlandia Discord yaz aramaya başta çıkıyor, kontrol ettim dün akşam yine maç atılmış ama oynamadığım için aktifliğini tam bilmiyorum 1 sene önce aktifti yine aktiftir sanırım.

Vlandia Discord yaz aramaya başta çıkıyor, kontrol ettim dün akşam yine maç atılmış ama oynamadığım için aktifliğini tam bilmiyorum 1 sene önce aktifti yine aktiftir sanırım.
Ben savaş değilde tavernada durmak veya uzaktan savaşı izleyen yancı olmayı tercih ediyorum. Umarım aktiftir görecez.

@SvRayleigh Bu sunucu yabancıymış, ben Türkçe arıyordum. Sanırım Türkçede yok.

Pardon hocam ona tıklayınca başka İngiliz sunucusuna atıyormuş vlandia TR Discord yazın ilk çıkan disboard sitesinden kingdom of vlandiaya girin, en büyük TR Bannerlord sunucularından.

Merhaba ,
İstersen buraya gelebilirsin. Ben de yeni başladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…