Discord sunucularını nasıl bulabilirim? Aktif mi? Yani akşam saatleri veya haftasonları.Vlandia halen duruyor olması lazım. Discord sunucularından ulaşabilrsin.
Vlandia Discord yaz aramaya başta çıkıyor, kontrol ettim dün akşam yine maç atılmış ama oynamadığım için aktifliğini tam bilmiyorum 1 sene önce aktifti yine aktiftir sanırım.Discord sunucularını nasıl bulabilirim? Aktif mi? Yani akşam saatleri veya hafta sonları.
Ben savaş değilde tavernada durmak veya uzaktan savaşı izleyen yancı olmayı tercih ediyorum. Umarım aktiftir görecez.Vlandia Discord yaz aramaya başta çıkıyor, kontrol ettim dün akşam yine maç atılmış ama oynamadığım için aktifliğini tam bilmiyorum 1 sene önce aktifti yine aktiftir sanırım.
Pardon hocam ona tıklayınca başka İngiliz sunucusuna atıyormuş vlandia TR Discord yazın ilk çıkan disboard sitesinden kingdom of vlandiaya girin, en büyük TR Bannerlord sunucularından.Ben savaş değil de tavernada durmak veya uzaktan savaşı izleyen yancı olmayı tercih ediyorum. Umarım aktiftir göreceğiz.
@SvRayleigh bu sunucu yabancıymış, ben Türkçe arıyordum. Sanırım Türkçede yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.