Sinerji Rigel Intel Core i5 11400 16GB 500GB M.2 SSD RX6500XT [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu var fakat ileride 8 GB ram daha eklemeniz gerek. Amd tabanlılarda Dual Channel Ram, performansı çok arttırıyor. Yüksek ayarlarda 60 fps oynayacağınızı düşünüyorum bannerlordu ve çoğu oyunları.
Bu var fakat ileride 8 GB RAM daha eklemeniz gerek. AMD tabanlılarda Dual Channel RAM, performansı çok arttırıyor. Yüksek ayarlarda 60 FPS oynayacağınızı düşünüyorum Bannerlord'u ve çoğu oyunları.
Evet buna baktım. Hatta yavuz selimin videosunu da izledim. Bunu beğendim biraz daha bakacağım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Biraz özelliklerine de bakacağım.
Sinerji Rigel Intel Core i5 11400 16GB 500GB M.2 SSD RX6500XT [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Evet buna baktım. Hatta yavuz selimin videosunu da izledim. Bunu beğendim biraz daha bakacağım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Biraz özelliklerine de bakacağım.
Baktım ekran kartı daha iyi. Bunu da not defterime aldım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. İkisini de karşılaştıracağım.
Arkadaşın attığı PC daha iyi çünkü indirim var. Eğer indirim bitmezse sinerjidekini tercih edin. Ama yine ileride 8 GB Ram ekleyin. Hatta ileride eklemenize gerek yok şimdi eklerseniz 8 GB daha 4350 tl falan olur.
Arkadaşın attığı PC daha iyi çünkü indirim var. Eğer indirim bitmezse sinerjidekini tercih edin. Ama yine ileride 8 GB RAM ekleyin. Hatta ileride eklemenize gerek yok şimdi eklerseniz 8 GB daha 4350 TL falan olur.
Haklısınız aslında. Oyun yeni olduğu için aşırı derecede optimizasyon sıkıntısı var. Zaten PC'yi eylül sonlarında almayı düşünüyorum. Bilgi için teşekkür ederim.