Bannerstar Discord kurucuları güvenilir mi?

Akdeniz1

Hectopat
Makaleler
14
Yer
Sinop
Daha fazla  
Arkadaşlar, birinin elinde Gmail'im var ve bu yüzden telefonlarımızı sıfırlayabilir, kendisine iyilik yaptığımdan dolayı bana kötülük yapmayacağını söyledi ancak tüm yaz tatilim zehir oldu, peki bu kimse ile önceden tanışmış biri var mı? Bana zarar vermek ister mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, birinin elinde Gmail'im var ve bu yüzden telefonlarımızı sıfırlayabilir, kendisine iyilik yaptığımdan dolayı bana kötülük yapmayacağını söyledi ancak tüm yaz tatilim zehir oldu, peki bu kimse ile önceden tanışmış biri var mı? Bana zarar vermek ister mi?
Cihazı bul özelliğini kapatın. Ayrıca olayı detaylıca anlatır mısınız?

Arkadaşa Gmail'imi verdim,bu yüzden eskiden de olsa oturum açılan telefonları sıfırlayabilir.

Ayrıca nasıl kapatıcağım ?

Adresim felan elinde,aldıktan sonra kızıp birşeyler yapmasından korkuyorum.
Ya ne yapabilir Allah aşkına :). Sanalda ifşalanmayan mı var. Çoluk çocuğun eline yasa dışı paneller geçmiş zıp pırt milleti ifşa ediyor. Merak etmeyin. Bir şey yapamazlar. Suç duyurusunda bulunursunuz en kötü.

Ya ne yapabilir Allah aşkına :). Sanalda ifşalanmayan mı var. Çoluk çocuğun eline yasa dışı paneller geçmiş zıp pırt milleti ifşa ediyor. Merak etmeyin. Bir şey yapamazlar. Suç duyurusunda bulunursunuz en kötü.
Peki deneyeceğim,peki tam olarak nasıl alabilirim ? (Tamamen eline geçtiği için tüm izinler)

2 Faktörlü doğrulama ona aitse alman zor. Bana kalırsa tüm hesaplardan çıkış yap o maille ilgili. Yeni bir mail hesabına geç. Ayrıca Cihazı bul özelliğini kapatın.
Zaten geçtim,oturumlarda kapalı.Senin dediğin özelliğide kapatıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı