Banyo sırasında göze şampuan kaçması zararlı mı?

Nasıl beceriyorsun ki gözlerini iyi kapat ve bakmadan da yapabilirsin bıcı bıcıyı.

@Inanckilic bu arada ne alaka? erkek olduğunun farkındayım. 😆
Gözümü kapatınca öcü gelcek gibi oluyorum.
Kusura bakmayın. Konuyu biraz dağıttık. Şampuan kaçmaması için gözlerinizi sıkıca kapayın :D. Mentollü şampuanları önermiyorum.
Gözüme hiç kaçmaz ise mentöllü şampuan önerir misiniz?

Erkek olduğumu biliyor zaten hocam :D. Yanlış anladınız olayı. Arkadaş sadece samimi birisi :)

Ayrıca senin konuşmaların özellikle şu profil resmindeki pembiş detaylar falan tam bir 19 yaşında sarışın mavi gözlü at gibi bir hatun canlanıyor kafada hocam değişin şu profili yahu. :D.

Ayrıca senin konuşmaların özellikle şu profil resmindeki pembiş detaylar falan tam bir 19 yaşında sarışın mavi gözlü at gibi bir hatun canlanıyor kafada hocam değişin şu profili yahu. :D.
Değişmesin. Hoş duruyor ve arkadaşı seviyorum. Oyun oynuyorsa beraber girmek isterdim.

Anlamadım bunu bir hakaret olarak mı anlamalıyım fakat konu hoş yerlere gitmiyor :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı