Banyoyu kanatlı karınca bastı

Bir sitede bu canavarların diğer hayvanlara oranla zor öldüğü yazıyordu. Yine de denemek istiyorum. Sprey mi bu yoksa elektronik bir şey mi?

Bildiğim kadarıyla suyu besin olarak kullandıkları için daha kolay yaşamlarını sürdürebiliyorlar.
2 ay kadar su kullanmadan duş alırsan bu sorundan kurtulursun gibi geliyor bana.

Banyoya nerden giriş yaptıklarını bulman lazım. Atıyorum pencerede giriyorsa orayı bir çamaşır suyu ile temizle, spreyle düzenli çamaşır suyu sık, belirli zaman sonra gelmezler. Yada tek çare ölüm dersen Detan Maxi al. Bazı eczanelerde satılıyor bulursan eczaneden al, markette satılanlardan daha iyidir.

Hocam geçen sene bizim komple evi bastılar uçan karımcalar. Ziraat mühendislerinden 15 TL ye bir ilaç aldım. O ilacı 5 litre suya karıştırıp iyice çalkaladım, ardından çıktıkları yer başta olmak üzere evin her yerine sıktım. Evin kapı penceresini kapatıp 24 saat sonra eve geldim artık karıncalardan eser yoktu. Normalde bu zamanlar çıkmaya başlardılar ama çıkamıyorlar. Kesin çözüm bu.

Marka model hatırlıyor musunuz hocam rica etsem?

GT-I9505 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Marka model hatırlıyor musunuz hocam rica etsem?

GT-I9505 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Adı aklımda değil. Ziraat mühendislerine gidin uçan karıncalar için ilaç alıcaktım diyin. 5 litre suya karıştırılan bembeyaz bir madde. Aldıktan sonra banyoyu en az 24 saat kullanmamalısın. O ilaç partikülleri sıkılan yere yapışıyor karınca böcek vs hiç bir şey bir daha çıkamıyor. Acayip etkili ben mahsus evin dışına dış kapının oralarada sıktım oralardan geçen her türlü böcek ölmüş. Yalnız ilaç sıkıldıktan sonra küçük çocukların temasına dikkat edin ciddi zehirlenme yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…