Barbell Row'da hangi bar kullanılmalı?

KadirSözen06

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, biraz saçma bir soru olabilir ama gerçekten aklıma takılıyor. Etrafımdaki çoğu kişi barbell row hareketini yaparken uzun bar yani benchte kullanılan bardan kullanıyor. Bense biraz daha kısası ve hafifini kullanıyorum. Tutuşu daha kolay ve ona kıyasla neredeyse 15-20cm daha kısa. Hangi barı tercih etmeliyim bir şey fark eder mi bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim.

Uzun bar aslında daha iyi oluyor tutuş açısı ve hissettirdiği yer olarak. Ama sizin nereyi nasıl hissettiğiniz daha önemli ikisini de deneyin bence. Hangisinde daha çok bölgeyi hissediyorsanız onla devam edin.

Uzun bar aslında daha iyi oluyor tutuş açısı ve hissettirdiği yer olarak. Ama sizin nereyi nasıl hissettiğiniz daha önemli ikisini de deneyin bence. Hangisinde daha çok bölgeyi hissediyorsanız onla devam edin.
Eyvallah hocam çok sağolun.

Uzun barda tutuş açısını daha rahat ayarlayabiliyorum. Kısa barlarda hem tutuş açısı çok daralıyor hem de ağırlıklar çok yakın olduğu için ve doğru tutuş yapamadığım için sırtıma daha az vuruyor ve çok daha yorucu oluyor. Uzun bar iyidir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…