Karşılaştırmalı testler istiyoruz. İnceleyip geçmekle olmuyor, karşılaştırmak, detayına inmek lazım.Selam arkadaşlar. Evde bulduğum bir bardağın incelemesini yapmak istedim. Olabildiğince objektif yorumlamaya çalışacağım.
Dış görünüş
Öncelikle bardağımızın dış görünüşünden bahsedelim. Dış tarafında kabartmalı bir baskıyla baklava şekilleri olduğunu görebiliyoruz. Bu bardağı elimize aldığımızda malzeme kalitesini hissettiriyor.
Boyut
Ürünün boyutu normal standart bir bardak kadar.
Ağırlık
Ürün boş haliyle yaklaşık 150-200gram. Hassas terazide ölçmediğim için kesin bir sonuç alamıyorum. Dolu haliyle beraber 350Gram'a kadar ulaşıyor. Yani yaklaşık 150ML sıvı hacmine sahip diyebiliriz.
Sağlamlık ve uzun kullanım
Bu bardak tahminimce 5 yılı aşkın bir süredir mutfağımızda aktif hizmet vermektedir. Günde 2 kere bulaşık makinesi çalıştıran bir aile olarak bu bardağı günde 1 kez Fairy bulaşık deterjanı ile yıkadığımızı düşünürsek ortalama 1800 kez yıkamış oluyoruz. Bu da yıpranmayı epey arttıran bir etken. Bu yüzden uzun kullanımda bardağın her tarafında oluşmuş kılcal çizikleri görmek mümkün. Yüksekten düştü mü hiç bilmiyorum fakat alt tarafına doğru düşse kırılmayacak bir ürün.
Ürünün aynısının linkini bulamadım fakat alacaklara tavsiyem üstüne biraz daha koyup şöyle bir set almasıdır.
Farklı bir model elime geçerse dediğinizi yapacağım.Karşılaştırmalı testler istiyoruz. İnceleyip geçmekle olmuyor, karşılaştırmak, detayına inmek lazım.
Bir de kronik sorunu var mı?Farklı bir model elime geçerse dediğinizi yapacağım.
Bir de kronik sorunu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.