Barfiks barı önerisi

Rica ederim 100-120 kiloya kadar testini yaptık taş gibi ürün.
Maks 120 kilo denilmiş zaten gördüm ama söylemeniz iyi oldu yine

Bunu kullanıyorum çok memnunum montajıda kolay duvarı delmeye gerek yok.
Bu kapı arası için uygun değilmiş hocam. Benim de akıl tutukluk yapmış resmi görmeme rağmen algılayamamışım :D

Son düzenleme:
Maksimum 120 kilo denilmiş zaten gördüm ama söylemeniz iyi oldu yine

Bu kapı arası için uygun değilmiş hocam. Benim de akıl tutukluk yapmış resmi görmeme rağmen algılayamamışım :D

Hocam "bu ürün hakkında" kısmında kapıya uyumlu olduğu yazıyor ama...
Hatta aşağıda verdiğim linkteki ürün de benzer, aynı mantıkta gibi. Ben kapı arası uygun olacağını düşünüyorum. Bende barfiks barı arayışındayım bu arada.

Verdiğiniz linkteki barfiks barlarını önermiyorum. Kapıya veya duvara temas eden yüzeyleri çok dar; bu yüzden temas ettiği yüzeylere fazla basınç uyguluyor, sonra da kapıları çökertiyor ve hasar veriyor. Çevremdeki bazı kişiler de benzer ürünleri almıştı, deneyimlerinden bunu biliyorum. Tabii bu durum kapıdan kapıya değişir. Benim ve @izoo nun attığı linktekiler bu sorunu çıkarmayabilir.

Son düzenleme:
Hocam "bu ürün hakkında" kısmında kapıya uyumlu olduğu yazıyor ama...
Hatta aşağıda verdiğim linkteki ürün de benzer, aynı mantıkta gibi. Ben kapı arası uygun olacağını düşünüyorum. Bende barfiks barı arayışındayım bu arada.

Verdiğiniz linkteki barfiks barlarını önermiyorum. Kapıya veya duvara temas eden yüzeyleri çok dar; bu yüzden temas ettiği yüzeylere fazla basınç uyguluyor, sonra da kapıları çökertiyor ve hasar veriyor. Çevremdeki bazı kişiler de benzer ürünleri almıştı, deneyimlerinden bunu biliyorum. Tabii bu durum kapıdan kapıya değişir.
Şu ara bar arayışını durdurdum şimdilik salona geçtiğimden. Ama tabii yine almak lazım bir ara. Bu atmış olduğunuz da kapı arasına çakılmayan türden değil mi? Çünkü dediğim gibi ev kiralık herhangi şekilde monte işlemi uygulamak sıkıntı.

Şu ara bar arayışını durdurdum şimdilik salona geçtiğimden. Ama tabii yine almak lazım bir ara. Bu atmış olduğunuz da kapı arasına çakılmayan türden değil mi? Çünkü dediğim gibi ev kiralık herhangi şekilde monte işlemi uygulamak sıkıntı.

Evet, herhangi bir delme işlemi olmuyor.

O barlar benim kapımı bu hale getirdi. :D
1763055907669.png

Bence hiç bulaşma kapına zarar verirsin boşu boşuna milletle kavgalık olursun. En temizi vidalı olanlar tabi bende vidalı olan var şu anda o da kırıldı ama. 🤣
1763055983960.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı