Barfiks barı tavsiyesi

Daha fazla  
Selamlar evde kolidora asmak icin bar arıyorum iki duvar arasi mesafe 105cm. Decathlon'da bunu buldum ama biraz tuzlu, 1K altina bulabilir miyiz, oneriniz var mi?

Kanka hepsi okey 1 yil once yuz liraya aldiğim var 30 kg ağırlıkla duvarın dibinde asılıyorum bir şey olmuyor muscle up atiyorum hilizca bir şey olmuyor fakat alacağın her ürünü antrenman yapmadan önce sıkmanı öneririm eğer sıkmalı değil de monte edilense hepsi okey.

Kanka hepsi okey 1 yil once yuz liraya aldiğim var 30 kg ağırlıkla duvarın dibinde asılıyorum bir şey olmuyor muscle up atiyorum hilizca bir şey olmuyor fakat alacağın her ürünü antrenman yapmadan önce sıkmanı öneririm eğer sıkmalı değil de monte edilense hepsi okey.

Kanka sıkmali ariyorum kiradayim monte edemem.

Monte mi ettiniz yoksa sıkarak mi kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanks sıkmali ariyorum kiradayim monte edemem.

Monte mi ettiniz yoksa sıkarak mi kullanıyorsunuz.

Sıkarak kullanıyorum sadece 1 kere talihsiz bir kaza yaşadım oda sıkmadığım için false grip antrenmani yapiyordum sonra sıkmadan front lever yaptım Allah'tan güreşe gittiğime dua ettim vücudum tepki verdi boynuma bir şey olmadı, sen dikkatli ol gene de ters hareketleri yapacaksan çok sıktığından emin ol.

Kanka sıkmali ariyorum kiradayim monte edemem.

Monte mi ettiniz yoksa sıkarak mi kullanıyorsunuz?

2022 de aldığım ürün. Hala kapıda asılı duruyor oynama bozulma vesaire yok. Direk kapıya takıp kullanabileceğin gibi vidalama da yapabilirsin, yalnız önemli nokta şu senin kilon. Vidalama yapmadan kullanacağın barfiks demirleri sağlıklı olmaz. Özellikle kilon fazlaysa. İllaki kayma, oynama gevşeme yapar. En sağlam yol vidalama.

2022 de aldığım ürün. Hala kapıda asılı duruyor oynama bozulma vesaire yok. Direk kapıya takıp kullanabileceğin gibi vidalama da yapabilirsin, yalnız önemli nokta şu senin kilon. Vidalama yapmadan kullanacağın barfiks demirleri sağlıklı olmaz. Özellikle kilon fazlaysa. İllaki kayma, oynama gevşeme yapar. En sağlam yol vidalama.

Sıkmalılar 300kg ye kadar dayanıyor 75+30 ağırlık ile en dibinden asılıyorum gene bir şey olmuyor önemli olan her hareketten önce sıkmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı