Barfiks demiri önerisi

Delta'yı daha bilinilir bir marka olması ve satıcısının Amazon olması nedeniyle öneriyorum.
İkisi de Amazon hocam.
İndirime girer diye bekliyordum pahalanmış ikisi de. Bu Prime Day fos herhalde.
Tam da emin değilim. Adamların günahını almayayım.

Alternatif öneriniz var mı? Daha ucuza gelirse iyi olur.
@Bora Dere

Son düzenleme:
İkisi de Amazon hocam
Mobee denen marka kendi ürününü Amazon üzerinden satıyor. Satıcısı Amazon değil yani. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama Delta hem bilindik hem de az da olsa yorumu var. Diğer barın yorumu bile yok. Bu arada bu sıkıştırmalı barları ben mi kullanamıyorum bilmiyorum ama kullanışsız buluyorum. Her an kendini bırakacak gibi oluyor, bıraktığı da oluyor. Ben yuvarlak tutan kısımların altına ikişer tane vida attım çok sağlam oldu :).

https://www.hepsiburada.com/delta-k...magaza=Delta+Store&url_src=and-product-detail
Amazon'un sattığıyla aynı olabilir, aynıysa güzel ürünmüş. 1100 yorumdan 4.4 almış, alabilirsiniz. Aynı fiyat zaten garanti olsun diye Hepsiburada'dan da alabilirsiniz.

Mobee denen marka kendi ürününü Amazon üzerinden satıyor. Satıcısı Amazon değil yani. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama Delta hem bilindik hem de az da olsa yorumu var. Diğer barın yorumu bile yok. Bu arada bu sıkıştırmalı barları ben mi kullanamıyorum bilmiyorum ama kullanışsız buluyorum. Her an kendini bırakacak gibi oluyor, bıraktığı da oluyor. Ben yuvarlak tutan kısımların altına ikişer tane vida attım çok sağlam oldu :).

https://www.hepsiburada.com/delta-k...magaza=Delta+Store&url_src=and-product-detail
Amazon'un sattığıyla aynı olabilir, aynıysa güzel ürünmüş. 1100 yorumdan 4.4 almış, alabilirsiniz. Aynı fiyat zaten garanti olsun diye Hepsiburada'dan da alabilirsiniz.
Hocam sıkıştırmalı derken dönderiyoruz öyle sıkıştırıyoruz değil mi? Abimde vardı. İyiydi. Sorun olacağını düşünmüyorum.

Bir de Amazon da güvenilir. Prime üyeliği aldım da. İndirim olsaydı iyiydi.
Bi de 18 kuruş daha ucuz.😂

Alternatif öneriniz var mı? Daha ucuza gelirse iyi olur.
Hiç kullanmadım, neye dikkat etmek gerekiyor bilmiyorum. Ama Delta olan gerçekten de güzel görünüyor. Birkaç Delta ürünü kullanmışlığım var, hiç sıkıntı yaşamadım şimdilik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı