Barfiks sayısı nasıl yükseltilir?

Arkadaşlar barfiks çekmem lazım şu an çekemiyorum kilom fazla üstüne kuvvetim de yok. 92 kiloyum 75'e ineceğim (kilo vermek ile hiçbir zaman bir problemim olmadı kolay veririm). Barfiks sayım şu an 0 ve 12-13 çekmem gerekiyor ve bunu 4 ayda yapmam lazım yapabilir miyim ve nasıl gelişebilirim?

Rahat yaparsın hocam. Ben de 0 barfiksten hiçbir ek çalışma ve plan olmadan, sadece haftada 4-5 gün dümdüz demire asılıp kendimi barfiks çekmeye zorlayarak ve başlarda ''negatif'' yaparak 15 16 barfikse çıktım. Max 3 ay falan sürmüştür bu.

Arkadaşlar barfiks çekmem lazım şu an çekemiyorum kilom fazla üstüne kuvvetim de yok. 92 kiloyum 75'e ineceğim (kilo vermek ile hiçbir zaman bir problemim olmadı kolay veririm). Barfiks sayım şu an 0 ve 12-13 çekmem gerekiyor ve bunu 4 ayda yapmam lazım yapabilir miyim ve nasıl gelişebilirim?
Barfiks cekerek veya cekmeyi deneyerek. (Hic cekemiyorsaniz basta destekli oneririm, yukaridaki arkadasin dedigi gibi)

Direnç bandı veya destekli barfiks makinesinde her seferinde daha da zorlayarak çalış, negatif barfiks dene, asılı kalarak ya da bilek çalışarak tutuş gücünü arttır. Zamanında hiç barfiks çekemezdim destekli barfikste zorlana zorlana 2 ayda 10 tane çekmeye başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı