Bargello 709 vs MAD A114

Bu markalardan pek bir yayılım ve kalıcılık bekleme hangi marka model parfümün klonları bilmiyorum ama orijinali ne ise kokusu %60-70 maksimum benzerdir ve nota geçişleride orijinalde olduğu gibi belirgin değildir. Ortalama 2-3 saat maksimum kalırlar yayılımları ise yüksek dozda 1 saat civarı olur diye düşünüyorum. Sonuçta bunlar ucuz parfüm oldukları için tek avantajları dozaj konusunda sorun yok 5.000 tl lik parfümü insan sıkarken içi acır fakat 200-300 liralık parfümde bu olmaz o sebepten bolca gün içinde tazeleyerek de kullanabilirsiniz.

Bu markalardan pek bir yayılım ve kalıcılık bekleme hangi marka model parfümün klonları bilmiyorum ama orijinali ne ise kokusu %60-70 maksimum benzerdir ve nota geçişleride orijinalde olduğu gibi belirgin değildir. Ortalama 2-3 saat maksimum kalırlar yayılımları ise yüksek dozda 1 saat civarı olur diye düşünüyorum. Sonuçta bunlar ucuz parfüm oldukları için tek avantajları dozaj konusunda sorun yok 5.000 tl lik parfümü insan sıkarken içi acır fakat 200-300 liralık parfümde bu olmaz o sebepten bolca gün içinde tazeleyerek de kullanabilirsiniz.
Mad markası daha ön planda diye biliyorum kalite bakımından

Mad markası daha ön planda diye biliyorum kalite bakımından
Muhtemelen inanmazsınız ama parfümden parfüme değişiyor bunlar. Özellikle bu tür klasik kokularda ya da çok tatlı kokularda çok başarılı kalıcılıkları.
Bargello'nun Tobacco Vanille'i kağıtta dahi 2-3 gün kalıyor(birkaç saat sonrası sadece o sıcak vanilya kalıyor) Aynı şekilde Narcotic gibi bilinen parfümlerde çok iyiler.
Bu arada bence de mad daha kaliteli. Hatta şuan var bende A114 bitmek üzere.

Muhtemelen inanmazsınız ama parfümden parfüme değişiyor bunlar. Özellikle bu tür klasik kokularda ya da çok tatlı kokularda çok başarılı kalıcılıkları.
Bargello'nun tobacco Vanille'i kağıtta dahi 2-3 gün kalıyor(birkaç saat sonrası sadece o sıcak vanilya kalıyor) aynı şekilde narcotic gibi bilinen parfümlerde çok iyiler.
Bu arada bence de mad daha kaliteli. Hatta şu an var bende A114 bitmek üzere.

Koku nasıl hocam kalıcı mı, iltifat alıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı