Bargello parfüm alınır mı?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Trendyol'da 2 al 1 ode kampanyasi varmis. Tanesi 200'e gelecek. 2 tane parfum almayi dusunuyorum. Tavsiye eder misiniz Bargello'dan parfum? Hangi kokusunu onerirsiniz? Bu kokulari fiziksel magazalarda deneyebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç tavsiye etmem aşırı kötü MAD bir tık daha iyi ki oda alınmaz bence. Ayrıca elbette denersin dostum Ankara'da evden dışarı hiç çıkmadın mı

Bende 1 tane var Ortalamanın bir tık altı diyebilirim. kokuları da klasik zaten.
Mad parfümde var 1 tane. Şahsen ben MAD öneririm.

Hiç tavsiye etmem aşırı kötü mad bir tık daha iyi ki oda alınmaz bence. Ayrıca elbette denersin dostum Ankara'da evden dışarı hiç çıkmadın mı?

Ciktim ancak Bargello mağazasina girmedim kardesim.

Kokuları çok şekerli ve yoğun. 2 fıs sıksan 200 metreden alınıyorlar ve ucuz parfüm oldukları 200 metreden belli oluyor. Türkiye'nin yarısı Bargello kalan yarısı Mad kokuyor zaten. Al gitsin.
Koku olarak oneriniz var mi?

Trendyol'da 2 al 1 ode kampanyasi varmis. Tanesi 200'e gelecek. 2 tane parfum almayi dusunuyorum. Tavsiye eder misiniz Bargello'dan parfum? Hangi kokusunu onerirsiniz? Bu kokulari fiziksel magazalarda deneyebiliyor muyum?
Bunlara bulaşmayın kaliteli muadil markaları var iken almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…