Bargello parfüm alınır mı?

Bunlara bulaşmayın kaliteli muadil markaları var iken almazdım.

Ünlü kodlardan alırsanız neden alınmasın ve muadil markalarınız nedir? 400 TL'ye zaten parfüm bulmak zor iş 2 tane güzel kokulu Bargello rahatlıkla seçebilir, 511 kullanıyorum ve yıkamadan 3 gün kalabiliyor kokusu.
Bunu da önerebilirim ben tek olarak.

400e iki parfum almak mantikli mi diye konu açtım. Siz 4-5klik bir parfum yazdiniz. Ne kadar mantikli?

Kardeşim onun çakmasını alacaksın Bargello'dan zaten hepsi markanın çakması.

Bargello sen kendimi üretiyor sanıyorsun? Bütün markaların çakması zaten. Bilmeden yorum yapmayın.

Kardeşim onun çakmasını alacaksın Bargello'dan zaten hepsi markanın çakması.

Bargello sen kendimi üretiyor sanıyorsun? Bütün markaların çakması zaten. Bilmeden yorum yapmayın.

Yaptığım yorumun bilip bilmemem ile ne alakasi var. Ayrica bilmedigi belirttim zaten. Benim icin kimin neyi urettigi niye onemli olsun? Kokusu ve fiyati onemli olan bence.

Yaptığım yorumun bilip bilmemem ile ne alakasi var. Ayrica bilmedigi belirttim zaten. Benim icin kimin neyi urettigi niye onemli olsun? Kokusu ve fiyati onemli olan bence.

Kardeşim Bargello zaten bütün markaların replikası diyorum 4 bin TL orijinal alırsın bargellodan gucciyi 300 e alırsın almazsın umurumda değil Bargello'da 200 300'e alırsın 2dk ya uçar gider parfüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı