Bargello parfüm bozulur mu?

ArkDesign

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ilk defa parfüm alacağım. Yakınımda da mağazası yok. Ondan internetten 5 adet en beğenilenlerden sepetime ekledim. (709, 575, 685, 567, 561) öğrenciyim. Çoğunlukla okulda kullanacağım. Toplam fiyatları 1140TL. Bunlar kutuda beklese herhangi bir sorun olur mu? Bozulur mu? Ona göre alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulmaz ama bargello almanızı önermem. Muadil bir parfüm alacaksanız dawid Walker'dan alın.

Fiyat farkı fazla ama maalesef.

Bargello'da kararlıyım bir denemiş olurum seçimler nasıl sizce okulda dikkat çeker mi?

Fiyat farkı fazla ama maalesef.

Bargello'da kararlıyım bir denemiş olurum seçimler nasıl sizce okulda dikkat çeker mi?
Kodların hangi parfüme ait olduğunu bilmiyorum fakat 5 tane alacağınıza 2-3 tane alın hem daha karakteristik olur koku duyulunca sizin parfümünüzün olduğu akıllara gelir. Tabi bunun için parfümlerin yayılımının olması gerek. Ben Dawil Walker'dan ''muadil'' olan parfümlerden 950 TL'ye 2.si yüzde 50 olmak üzere iki tane almıştım beni 1 sene kadar götürdü. (ikisi de 100'er ML)
Versace Eros, Dior Savage gibi NPC parfümlerindense Creed Aventus, JPG la male parfume'ün muadillerini öneririm. Hele JPG La Male'in muadili orijinalden daha kalıcı. Esansları orijinal parfümlerden daha yüksek olabiliyor. Bargello'da kararlıysanız siz bilirsiniz ancak memnun kalmayacağınızı tahmin edebiliyorum.

Kodların hangi parfüme ait olduğunu bilmiyorum fakat 5 tane alacağınıza 2-3 tane alın hem daha karakteristik olur koku duyulunca sizin parfümünüzün olduğu akıllara gelir. Tabi bunun için parfümlerin yayılımının olması gerek. Ben Dawil Walker'dan ''muadil'' olan parfümlerden 950 TL'ye 2.si yüzde 50 olmak üzere iki tane almıştım beni 1 sene kadar götürdü. (ikisi de 100'er ML)
Versace Eros, Dior Savage gibi NPC parfümlerindense Creed Aventus, JPG la male parfume'ün muadillerini öneririm. Hele JPG La Male'in muadili orijinalden daha kalıcı. Esansları orijinal parfümlerden daha yüksek olabiliyor. Bargello'da kararlıysanız siz bilirsiniz ancak memnun kalmayacağınızı tahmin edebiliyorum.
Hocam Dawil Walker'dan öneriniz varmı?

Aventus'un 528 numaralısı muadili Aventus iyi midir dikkat çeker mi?

Hocam Dawil Walker'dan öneriniz varmı?
Kendi niş parfümlerini beğenmedim. Fiziksel mağazalarındaki satıcılar niş parfümlerden pay aldıkları için sizi onlara yönlendirecektir.
Creed Avntus ve JPG La Male önerebilirim dediğim gibi. İlki klasik erkek kokusu diye geçiyor zaten en çok muadili yapılmış parfüm bu yüzden popüler. Odunsu fresh bir koku; koklayınca direkt almaya karar verdim. JPG La Male ise orijinali ile birçok kişi ile kıyaslarak orijinalinden daha kalıcı ve yayılımını iyi olduğunun kanısına vardığım bir parfüm. Önümüzdeki mevsim için de uygun olur. Pudramsı karanlık bir koku gibi.
Stronger With You'nun muadili de önümüzeki mevsim için uygun olabilecek kokulardan biri lakin Le Male biraz pudramsı iken bu biraz daha şekerli bir koku.
Daha baharatlı isterseniz de JPG Scandale'ın kokusu var lakin ben pek beğenmedim.
Kodlarını sitesinden veya fiziksel mağazadaki satıcıların listesinden bakabilir deneyebilirsiniz.

Kendi niş parfümlerini beğenmedim. Fiziksel mağazalarındaki satıcılar niş parfümlerden pay aldıkları için sizi onlara yönlendirecektir.
Creed Avntus ve JPG La Male önerebilirim dediğim gibi. İlki klasik erkek kokusu diye geçiyor zaten en çok muadili yapılmış parfüm bu yüzden popüler. Odunsu fresh bir koku; koklayınca direkt almaya karar verdim. JPG La Male ise orijinali ile birçok kişi ile kıyaslarak orijinalinden daha kalıcı ve yayılımını iyi olduğunun kanısına vardığım bir parfüm. Önümüzdeki mevsim için de uygun olur. Pudramsı karanlık bir koku gibi.
Stronger With You'nun muadili de önümüzeki mevsim için uygun olabilecek kokulardan biri lakin Le Male biraz pudramsı iken bu biraz daha şekerli bir koku.
Daha baharatlı isterseniz de JPG Scandale'ın kokusu var lakin ben pek beğenmedim.
Kodlarını sitesinden veya fiziksel mağazadaki satıcıların listesinden bakabilir deneyebilirsiniz.
Anladım hocam anlatımınız için teşekkür ederim.

Kendi nıs parfümlerini beğenmedim. Fiziksel mağazalarındaki satıcılar nıs parfümlerden pay aldıkları için sizi onlara yönlendirecektir.
Creed avntus ve JPG'la male önerebilirim dediğim gibi. İlki klasik erkek kokusu diye geçiyor zaten en çok muadili yapılmış parfüm bu yüzden popüler. Odunsu fresh bir koku; koklayınca direkt almaya karar verdim. JPG'la male ise orijinali ile birçok kişi ile kıyaslarak orijinalinden daha kalıcı ve yayılımını iyi olduğunun kanısına vardığım bir parfüm. Önümüzdeki mevsim için de uygun olur. Pudramsı karanlık bir koku gibi.
Stronger with You'nun muadili de önümüzeki mevsim için uygun olabilecek kokulardan biri lakin Le Male biraz pudramsı iken bu biraz daha şekerli bir koku.

David walker E71 ve E153 sizin dediklerinizin muadili memnun kalır mıyım sizce?

Aventus un 528 numaralısı muadili aventus iyi midir dikkat çeker mi?
Evet ancak liseye gidiyorsanız henüz bu parfüm sizi tribe sokar hocam. Yaşınıza giyimine uyugn bir parfüm tercih edin. Şekerli kokular size daha uygun olabilir.
David walker E71 ve E153 sizin dediklerinizin muadili memnun kalır mıyım sizce?
Evet lakin creed aventus biraz yetişkin parfümü öbür le male ise pudramsı deneyerek karar verin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı