Bargello parfüm bozulur mu?

Evet ancak liseye gidiyorsanız henüz bu parfüm sizi tribe sokar hocam. Yaşınıza giyimine uyugn bir parfüm tercih edin. Şekerli kokular size daha uygun olabilir.

Evet lakin Creed aventus biraz yetişkin parfümü öbür Le Male ise pudramsı deneyerek karar verin.

Deneyebileceğimi sanmıyorum 9. sınıfım siyah pantolon ve koyu gri tişört ve sweat var kıyafetler iyi.

Peki o zaman kör bir alım yapacaksanız "Dark mysterious" kokuların muadillerine bakabilirsiniz. Sizin gibi koyu giyinen birisine gidecektir.

Okul kıyafeti o şekil normalde de siyah giyinmeyi severim. David Walker'ın bu önerdiğinizin muadili yok hangi markanın muadiline bakabilirim? 2 çeşit parfüm almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul kıyafeti o şekil normalde de siyah giyinmeyi severim. David Walker'ın bu önerdiğinizin muadili yok hangi markanın muadiline bakabilirim? 2 çeşit parfüm almak istiyorum.
Dark Mysterious parfüm değil parfüm türü gibi. 2 çeşit alacaksanız bir bahar ayı için de kış ayı için alabilisriniz. Varsa Hugo Boss, Tom Ford'un muadillerine bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı